Trade Finance Net services

Virksomheden kan bruge Trade Finance Net Services, når I aftaler import- og eksportremburs, import- og eksportinkasso, garantier samt shipping guarantees.

Om TFNS Fakta Priser Trade Finance Global Om TFNS

Dine fordele med Trade Finance Net Services

  • Hurtigere ekspeditionstid
  • Bedre overblik over indgåede trade finance-aftaler
  • Elektronisk tovejskommunikation
Fakta

Virksomheden kan bruge Trade Finance Net Services, når I aftaler import- og eksportremburs, import- og eksportinkasso, garantier samt shipping guarantees.

I systemet er det muligt at følge hvert trin, en given forretning gennemgår i banken. Alle afsluttede forretninger gemmes i et historikmodul, hvor virksomheden kan finde dem igen.

Virksomheden kan også genbruge tidligere indtastede data som skabelon til nye forretninger (template).

Priser

Det er gratis at blive tilsluttet Trade Finance Net Services.

Forretninger udføres i henhold til gældende priser for Trade Finance. Prisen for opkald til Trade Finance Net Services afhænger af den pris, du har aftalt med din internet­udbyder/teleselskab.

Da alle opdateringer af systemet sker i Nordea, vil du altid opleve den nyeste version af Trade Finance Net Services, når du logger på.

Trade Finance Global

Velkommen til vores nye Trade Finance system - Trade Finance Global.

På denne side findes alle juridiske dokumenter, som skal benyttes ved overgangen fra TFNS til Trade Finance Global. Her findes ligeledes en beskrivelse af processen, samt en vejledning til de forskellige dokumenter.

Trade Finance dokumenter:

1.1 Trade Finance Global - Customer Agreement (docx, 38 KB)Åbner i nyt vindue

1.2 Terms & conditions (pdf, 208 KB)Åbner i nyt vindue

1.3 Roll over of authority (docx, 30 KB)Åbner i nyt vindue

For virksomheder med datterselskaber:

1.4 Trade Finance Global - Participation agreement (docx, 48 KB)Åbner i nyt vindue

Følg nedenstående trin for at sikre en god overgang fra TFNS til Trade Finance Global:

  1. Download og udfyld aftalerne 1.1 og 1.3 (Husk at sætte kryds i boksen under ”Law and Jurisdiction”)
  2. Find din virksomheds underskriftscirkulære, således vi er sikre på at de forskellige juridiske dokumenter er underskrevet af en tegningsberettiget i din virksomhed / organisation.
  3. Send scannede kopier af de underskrevne aftaler sammen med en scannet kopi af din virksomheds underskriftscirkulære (fra det officielle selskabsregister) til moc.aedron@stnemeergaecnanifedart
  4. Du vil modtage en underskrevet aftale fra Nordea som bekræftelse.

Forklaring af de forskellige juridiske dokumenter:

1.1 Trade Finance Global – customer agreements:
Denne aftale sikrer, at din virksomhed og Nordea kan dele oplysninger via Trade Finance Global. Dette er en cover aftale, hvor betingelser og vilkår er forklaret i "Terms & Conditions ".

1.2 Terms & Conditions:
Dette dokument beskriver relationen til de underliggende tjenester (for eksempel garantier, remburser etc.) og de forskellige roller som man kan have i systemet.

1.3 Roll over of Authority:
Denne aftale sikrer, at Nordea kan overføre alle eksisterende brugere fra det nuværende TFNS system til det nye Trade Finance Global system. Herunder brugerprofiler og indstillinger.

1.4 Trade Finance Global - Participation agreement:
Denne aftale sikrer, at datterselskaber kan repræsenteres af moderselskabet gennem Trade Finance Global og tillader moderselskabet at få adgang til oplysninger i forhold til hvert datterselskab. Denne aftale skal underskrives af et datterselskab.

Hvis alle ovenstående trin er afsluttet, vil du have adgang til systemet, når det bliver implementeret.

For mere information om Trade Finance Global besøg vores campaign page.Åbner i nyt vindue Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte din lokale trade finance rådgiver. Du kan finde kontaktoplysninger her.Åbner i nyt vindue