Bliv kunde online på ca. 5 - 10 minutter

Se her, hvordan du gør:Bliv kunde online

Se her, hvad du skal bruge:

 • Mobiltelefon
 • Computer eller tablet
 • Sundhedskort
 • Dansk pas eller kørekort
 • NemID

OBS: Hvis du ikke er fyldt 18 år, hvis du er registreret i RKI, hvis du ikke har NemID eller ikke ønsker en e-Boks, kan du ikke bruge vores "Bliv kunde" onlineløsning og du må derfor ned i en filial for at blive kunde.

Fordele Det er nemt at skifte til Nordea Det får du Vilkår Fordele

Fordele

Når du samler dine bankforretninger hos os og bliver fordel+ kunde, får du ikke bare et samlet økonomisk overblik, men du får også en lang række andre fordele:

 • Din personlige bankrådgiver, som sørger for, at I sammen finder den rette økonomiske balance og får mest muligt ud af dine penge
 • Vores bedste priser og renter
 • Kreditkortet Nordea Gold (inkl. rejse- og købsforsikring), Netbank og en række andre services, uden beregning*

*Forudsætter tilmelding til e-hverdag

Nordea er en af Nordens største banker. Det er vi fordi vi tilbyder vores kunder gennemsigtige priser i vores fordelsprogram og en god rådgivning. Vi har et stort antal specialister, som kun arbejder med at rådgive kunder indenfor fx bolig, investering og pension. 

Det er nemt at skifte til Nordea

Det er nemt at skifte til Nordea

Hvis du vil skifte bank til os, ordner vi det hele for dig. Når du er oprettet som kunde, vurderer vi sammen dine muligheder og gennemgår dine behov og ønsker. Herefter sætter vi processen i gang og sørger for, at alting går i orden:

 • Du underskriver en fuldmagt så vi kan ordne alt det praktiske for dig
 • Vi åbner nye konti og bestiller nye kort
 • Vi lukker dine eksisterende konti i den bank du flytter fra
 • Vi overfører eventuelle lån og opsparinger
 • Vi overfører alle dine automatiske indbetalinger (PBS/Nets)
 • Og vi gør det hele uden beregning*

Du finder alt, hvad du har brug for at vide når du skal skifte bank i disse to pjecer:

Finansrådets hus: Vejledning om skift af bank (pdf, 505 KB)Åbner i nyt vindue og Finansrådet: Skift bank pjece (pdf, 377 KB)Åbner i nyt vindue.

*Bemærk at der kan være eksterne omkostninger. Fx tinglysningsafgifter til staten eller gebyrer i forbindelse med flytning af dine lån.

Sådan gør du

 1. Hent appen "Nordea - Bliv kunde online" til iPhone Åbner i nyt vindueeller AndroidÅbner i nyt vindue og send os billeder af din legitimation
 2. Log på nordea.dk/bekræftÅbner i nyt vindue med NemID på din computer eller tablet og følg trinene 
 3. Når du er færdig, ringer vi til dig for at aftale næste skridt
Det får du

Det får du

Som ny kunde i Nordea får du en Grundkonto eller en Check-in-konto. Du får automatisk adgang til Netbank og bliver tilmeldt e-hverdag, hvor du får udvalgte serviceydelser gratis. Du får også mulighed for at vælge et Nordea Pay-betalingskort. Desuden får du en kundeaftale. Dette kalder vi for Grundpakken.

Er du mellem 18 og 28 år, bliver du Check-in-kunde. Grundpakken er gratis for alle check-in-kunder, og alle indenlandske overførsler og betalinger er gebyrfri. Du får også et Nordea Pay-betalingskort gratis.

Er du over 28 år, bliver du basiskunde. Du får alt gratis på nær Nordea Pay-betalingskort, hvor den årlige pris er 200 kr. I Grundpakken er alle indenlandske overførsler og betalinger gebyrfri. Hvis du samler dine bankforretninger hos os, har du mulighed for at blive fordel eller fordel+ kunde.

Når du har bekræftet din oprettelse som kunde i Nordea, kan du med det samme overføre penge til din nye konto. Du kan også logge på din Netbank, hvor du kan ansøge om flere produkter og serviceydelser.

Vilkår

Vilkår

For at blive kunde i Nordea via vores onlineløsning, skal du have et dansk sundhedskort og dit danske pas eller danske kørekort og dit NemID. Det er vigtigt, at dit NemID er registreret med et OCES-certifikat til offentlig digital signatur. Læs mere på nemid.nuÅbner i nyt vindue

Sundhedskortet og pas eller kørekort bruges til at legitimere dig. Dit NemID bruges til at godkende oprettelsen.

Når du bliver oprettet som kunde i Nordea, er vi forpligtet til at stille dig nogle spørgsmål om, hvordan du vil bruge banken. Derudover slår vi dit CPR-nr. op i CPR-registret, og vi undersøger, om du er registreret i RKI. Har du adressebeskyttelse, skal du ned i en filial for at blive kunde.

Dine aftalte dokumenter sendes til din e-Boks. Har du ikke en e-Boks, opretter vi en til dig.

Hvis du ikke er fyldt 18 år, hvis du er registreret i RKI, hvis du ikke har NemID eller ikke ønsker en e-Boks, kan du ikke bruge vores Bliv kunde online løsning.

Kontakt os i stedet på 70 33 33 10.

Du kan få mere information om at være kunde i Nordea ved at læse vores generelle vilkår.