Magasiner og podcasts

Livet er mere end bankforretninger. Derfor giver vi dig branchens bedste kundemagasin, hvor vi skriver om interessante emner uden for arbejdstiden. Som noget nyt kan du også lytte til Nordea Private Bankings eksperter via podcasts. Så tag os med på farten eller bliv opdateret om de finansielle markeder over morgenkaffen.

Kundemagasinet brief Focus Podcasts Kundemagasinet brief

Kundemagasinet brief

Brief er Private Bankings kundemagasin. Her får du en anderledes vinkel på verden omkring dig. Du kan også finde portrætter af interessante personer eller større temaer om bestemte emner.

Midt i magasinet finder du en sektion, hvor Private Banking byder indenfor og viser en mere personlig side af vores forretning

brief 22 juni 2016 - Warren Buffet artikel (pdf, 1 MB)Åbner i nyt vindue

Udover at være interessant læsestof, så præsenterer brief sig også flot med sit stilrene og professionelle design på kontoret eller sofabordet.

Læs en smagsprøve på brief (pdf, 2 MB)Åbner i nyt vindue

Focus

Focus

Fire gange årligt modtager du Focus. 

Investeringsmagasinet stiller skarpt på diverse emner, som har relevans for dig og dine investeringer. Focus fokuserer blandt andet på investeringsmuligheder, udviklingen på de finansielle markeder og andre historier, der kan være interessante og relevante i forhold til din formue.

Derudover bliver du opdateret på vigtige ændringer inden for områder som skat, pension, arv og generationsskifte.

Læs en smagsprøve på Focus her (pdf, 3 MB)Åbner i nyt vindue

Podcasts
 

Centralbankcheferne mødes i Jackson HoleÅbner i nyt vindue

Abonner i iTunes

Flere af verdens centralbankchefer samles i denne uge i Jackson Hole i Wyoming USA, hvor alle investorers øjne er rettet mod den amerikanske centralbankchef Janet Yellens tale. Men hvorfor er mødet så vigtigt og hvad forventer Nordea, at Yellen vil sige på sin tale? 

Nordeas chefstreteg Bjarne Thomsen giver sin vurdering af mødets betydning, og hvad en kommende renteforhøjelse i USA betyder for investeringsmarkederne og investorernes porteføljer.

 

Et realitetstjek efter BrexitÅbner i nyt vindue

Abonner i iTunes

Vi kigger på, hvordan obligations- og aktiemarkederne har klaret sig, og snakker om, hvad man kan lære af markedernes reaktion, som privat investor.

Nordeas chefstrateg Bjarne Breinholt Thomsen tager pulsen på markederne, en måned efter den britiske afstemning om at forlade EU.

 

Jobrapport skaber globale aktiestigningerÅbner i nyt vindue

Abonner i iTunes

Nordeas chefstrateg Bjarne Breinholt Thomsen ser nærmere på fredagens jobrapport for USA, og hvad det betyder for den globale økonomi. Vi taler også om, hvilken betydning det kan have for investorer, og hvad der vil dominere markederne i den nærmeste fremtid.

Lone Thier 

Debrief om disruptionÅbner i nyt vindue

Abonner i iTunes

Hør debrief - denne gang taler vi med Lone Thier om, hvad disruption betyder for de danske virksomheder og deres brancher, og hendes råd er klart! Samarbejd med rebellerne

 

Reportage om Warren BuffettÅbner i nyt vindue

Abonner i iTunes

Hør vores reportage fra Berkshire Hethaways generalforsamling. Dette er ikke en generalforsamling som vi kender det i Danmark, men en generalforsamling, hvor "Oraklet fra Omaha", Warren Buffett, tiltrækker 40.000 aktionærer fra hele verden.