Chat Åbner i nyt vindue Find os Åbner i nyt vindue

Information om corona-virussen til erhvervskunder

I Nordea følger vi naturligvis udviklingen og myndighedernes anbefalinger samt retningslinjer tæt. På denne side har vi samlet alt den information, du som erhvervskunde har brug for i relation til corona-virussen. Siden vil løbende blive opdateret.

Sammen kan vi begrænse og få bugt med corona-virussen

Den nuværende situation stiller store krav til os alle. Men står vi sammen, kan vi begrænse og få bugt med corona-virussen. Vi arbejder på højtryk for hele tiden at passe godt på alle kunder og medarbejdere – samtidig med, at vi er tilgængelige døgnet rundt, og gør vores bedste for at hjælpe dig som erhvervskunde.

Ring, chat eller mød os online

For at passe godt på hinanden, og mindske risikoen for smittespredning, har vi lukket vores filialer midlertidigt. Det betyder i midlertidig ikke, at du ikke kan komme i kontakt med os – tvæt imod. Har du brug for hjælp sidder vores dygtige medarbejdere altid klar – døgnet rundt.

  • Ring til os via din mobilbank eller på 70 33 44 44Åbner i nyt vindue
  • Send en mail via din Netbank – så vender vi tilbage hurtigst muligt
  • Chat med os
  • Eller book et online møde med os via din Mobil- eller Netbank

Har du allerede booket et møde i en filial, vil du snarest blive kontaktet. Mødet aflyses ikke, men vil foregå telefonisk eller via PC.

Hjælpepakker

Her kan du læse om, hvordan du som erhvervsdrivende kan søge om adgang til de hjælpepakker, støtteordninger og initiativer der er iværksat.

Læs mere

Vi står klar til at hjælpe

Vi har også iværksat en række initiativer, som kan hjælpe selvstændige og små virksomheder i denne svære tid.

Læs mere

Sådan kommer du igennem coronakrisen Åbner i nyt vindue

Udbruddet af coronavirus rammer små og mellemstore virksomheder på grund af den kraftige opbremsning i den økonomiske aktivitet. Her er, hvad du kan gøre for at beskytte din virksomhed.

Læs mere Åbner i nyt vindue

Vær på forkant med markedsudviklingen Åbner i nyt vindue

Nu kan du få adgang til alle Nordea Markets’ corona-relaterede analyser via en oversigt i e-Markets. Opret en profil og få analyserne leveret direkte i din indbakke

Læs mere Åbner i nyt vindue

Rejseforsikring med dit First Card

Situationen med corona-virus ændrer sig hele tiden. Her kan du læse om, hvordan du skal forholde dig, og hvad du skal gøre, hvis du har en rejseforsikring gennem dit First Card.

Læs mere

Podcast: Markedsnyt Åbner i nyt vindue

Få de seneste nyheder om de forskellige aktiemarkeder i vores podcast Markedsnyt

Læs mere Åbner i nyt vindue

Corona-virussen påvirker aktiemarkederne

De globale markeder kan stadig opleve udsving i takt med, at corona-krisen udvikler sig. Følg med i, hvad corona-virussen betyder for dine investeringer.

Læs om Corona og aktiemarkederne

Det gør vi i Nordea

Læs mere om, hvad vi gør i Nordea for at passe godt på vores kunder og medarbejdere, så vi i fællesskab kan hjælpe hinanden med at begrænse smitten.

Læs mere om hvad vi gør i Nordea