EU Payment

Med EU Payment kan du til en billig pris sende og modtage betalinger i euro (EUR) mellem banker inden for EU samt Norge, Island og Liechtenstein.

Om EU Payment Fakta Formularer Om EU Payment

Har du betalinger til kreditorer i lande inden for EU, Norge, Island og Liechtenstein, opnår du automatisk fordelene ved en EU Payment. Overførselsbeløbet skal være i EUR, men det er tilladt at veksle fra andre valutaer.

Fordele for dig:

  • Hurtig og sikker fremsendelse af betaling.
  • En EU Payment er billig – både når du sender og modtager beløb.
  • Beløbet stilles til rådighed for modtagerbanken efter 1 bankdag.
Fakta

For at opnå den fordelagtige pris på en EU Payment skal betalingen være i EUR og omkostninger valgt som til deling mellem afsender og modtager. Den skal også indeholde modtagers IBAN (international bank account number) og modtagerbankens BIC (Bank Identifier Code), også kaldet SWIFT-adresse. Endelig er det en forudsætning for den lave pris, at betalingen bestilles i én af Nordeas elektroniske kanaler.

Vi anbefaler, at virksomheden indhenter IBAN- og BIC-oplysninger på kreditorer i udlandet. Som hjælp hertil har vi lavet et brevudkast. (pdf, 30 KB)Åbner i nyt vindue

Ved modtagelse af betalinger i EUR fra et land i EU samt Norge, Island og Liechtenstein er det – også for at opnå en fordelagtig pris – nødvendigt at oplyse IBAN på din konto i Nordea.

Vi anbefaler altid at oplyse om IBAN og Nordeas BIC, som er NDEADKKK, på virksomhedens fakturaer og brevpapir, når kontonummer mv. er indeholdt. Selvklæbende labels påtrykt Nordeas BIC og med plads til IBAN kan fås i din sædvanlige Nordea-filial.

Formularer

Se information om Valg af omkostning ved betaling til udlandet.

Se også Overførsel til udlandet via Unitel - Opbygning af kontonumre. (pdf, 55 KB)Åbner i nyt vindue

Formularer til brug ved bestilling af udenlandske overførsler og checks.