Request for Transfer

Request for Transfer (RFT) giver dig mulighed for en samlet styring af dine betalinger. RFT er et enkelt system til at afgive betalingsordrer, som samtidig giver dig let adgang til alle konti i udlandet via dit eget banksystem.

Om Request for Transfer Fakta Priser Vejledninger Om Request for Transfer

Request for Transfer er et effektivt værktøj til likviditetsstyring. Via simpel integration af dine betalingskonti og dit likviditetsstyringssystem kan brugen af RFT bidrage til at forbedre din driftseffektivitet. 

  • Omkostningseffektiv betalingsstruktur.
  • Optimal administration af betalinger.
  • Sene cut-off-tidspunkter og valør samme dag.
Fakta

Betalinger

Betalinger til udenlandske kreditorer var tidligere baseret på betalinger over landegrænserne, som udløste transaktionsgebyrer både for dig og modtageren. De indebar typisk også tab af valørdage.

I mange år er kunderne imidlertid blevet tilbudt indenlandske betalinger fra konti i Nordea eller hos samarbejdspartnere via Request for Transfer. Fordelene ved denne type overførsel er lavere omkostninger og indenlandske valideringsregler.

Denne betalingsløsning kan anvendes til betaling af både inden- og udenlandske leverandører samt til koncernoverførsler. Sene cut-off-tidspunkter og valør samme dag til lave omkostninger gælder for alle koncernoverførsler inden for Nordea.

Strategiske fordele

Denne service giver dig mulighed for at kommunikere gennem ét system og forenkler dermed dine arbejdsgange. Det er den optimale løsning, hvis du ønsker at understøtte en betalingsfabrik eller måske etablere et finansielt shared servicecenter. Request for Transfer er baseret på et internationalt standardformat og derfor generelt accepteret af de fleste banker i verden. Som kunde i Nordea har du adgang til en række betalingsydelser. 

Priser Vejledninger