Chat Åbner i nyt vindue Find os Åbner i nyt vindue

Hjælpen er her – og vi står også klar til at hjælpe

Regeringen har sammen med et enigt folketing netop iværksat en hjælpepakke til selvstændige og små erhvervsdrivende. Vi har også iværksat en række initiativer, som kan hjælpe selvstændige og små virksomheder i denne svære tid. Initiativerne er som følger: 

  • Op til 6 måneders afdragsfrihed på realkreditlån, dækket ved bevilget overtræk eller kassekredit
  • Op til 6 måneders afdragsfrihed på andre bankfaciliteter med afdrag
  • Op til 6 måneders udskydelse af ydelsen på billeasingaftalen 
  • Mulighed for at få forhøjet kassekreditten eller udvidet lånerammen 
  • Mulighed for ændringer af banklån (løbetid, forhøjelse af lån og udskydelse af låneydelser)
  • Mulighed for sparring og rådgivning fra vores eksperter på de mest aktuelle områder som eksempelvis lease back, omlægning af kortsigtede bankgæld
  • Større erhvervskunder vil blive kontaktet i forhold til at afdække behov og situation. Er du ikke en større erhvervskunde? Du er altid velkommen til at kontakte os. Se mere nedenfor
  • Mulighed for at søge om en garanti fra Vækstfonden på 70 % af lån og driftskreditter ydet af Nordea. For at komme i betragtning skal din virksomhed have oplevet eller forvente et omsætningstab på minimum 30 %. Garantien dækker en del af Nordeas risiko, og kan dermed give dig lettere adgang til den nødvendige finansiering.
Har du brug for hjælp til at dokumentere din virksomheds omsætningsnedgang?

Gennem vores partnerskab med CrediWire kan du gratis og automatisk få en rapport, der støtter den påkrævede dokumentation omkring tab. Ved nemt og hurtigt at koble CrediWire på dit bogføringssystem, vil du automatisk få klargjort en rapport. Du får således nemmere ved at argumentere for modtagelse af garantien fra Vækstfonden på 70%.

Vores lyst til at hjælpe stopper imidlertid ikke der

Vi arbejder på flere løsninger. Du kan holde dig orienteret på nordea.dk/erhverv, som løbende vil blive opdateret. Du er også altid velkommen til at kontakte os. 

Vi er der 24/7

Vores medarbejdere sidder klar ved telefonen døgnet rundt for at hjælpe dig. Ring til os via Mobilbank eller på tlf.: 70 33 33 33. Du er også velkommen til at sende os en mail via din Netbank. Vi lover at vende tilbage til dig inden for 24 timer. 

Du er også velkommen til at bestille et online møde for at drøfte dine muligheder i denne uvante og uventede situation. Du kan bestille et online møde via din mobilbank. 

Som følge af regeringens anmodning om at holde afstand, vise hensyn og blive hjemme, har vi valgt midlertidigt at lukke adgangen til vores fysiske filialer. Vores kunder kan stadig komme i kontakt med os hele døgnet på telefon 70 33 33 33 og via digitale platforme – og vi holder fortsat onlinemøder med kunderne. Adgangen til de fysiske filialer vil være lukket fra onsdag den 18. marts. Har du allerede booket et møde i en filial, vil du snarest blive kontaktet. Mødet aflyses ikke, men vil foregå telefonisk eller via PC. 

Forlænget svartider grundet COVID 19

Kære kunde,

Vi gør opmærksom på, at vi grundet coronavirus-udbruddet, i øjeblikket har forlængede svartider.

Vi bestræber os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt, og senest inden for 24 timer.