Opdag nye muligheder

Uanset om du har nogle startvanskeligheder, du skal have overvundet, eller er klar til at tage din virksomhed til næste niveau, har vi nogle værdifulde ressourcer og initiativer, som du kun finder hos Nordea.

Nordea Trade Portal Åbner i nyt vindue

Nordea Trade Portal har alt det, du skal bruge, når du vil udvide din virksomhed til nye markeder eller segmenter. Her finder du værdifulde rapporter, lande- og branchespecifikke informationer, beregnere, messer, offentlige og begrænsede licitationer og meget mere. Du finder det hele samlet på ét sted, og det er oven i købet gratis. Lad dine internationale ambitioner føre dig til vores portal.

Udforsk Nordea Trade Portal Åbner i nyt vindue

Nordea Trade Club Åbner i nyt vindue

Som kunde hos Nordea har du mulighed for at blive en del af vores globale erhvervsnetværk, der hedder Nordea Trade Club. Klubben består af virksomhedskunder fra andre banker forskellige steder i verden. Det er et fokuseret miljø, der vil give din virksomhed adgang til mere end 15.000 udenlandske virksomheder, som vi har tillid til. Nordea er den eneste bank i Norden, der tilbyder denne eksklusive service. Meld dig ind i klubben, og bliv en del af netværket.

Besøg Nordea Trade Club Åbner i nyt vindue

Startup & Growth units

Hos Nordea har vi oprettet afdelinger med speciale i startup- og vækstvirksomheder. Vi tilbyder fremragende kundespecifik service inden for en lang række forretningsområder, og vi vil hjælpe med at øge din chance for succes ved at dele vores netværk af vækstspecialister, finansieringspartnere, serviceydelser og meget mere.

Hør mere om Startup & Growth units

En bankløsning til din nye virksomhed

Vi har sammensat tre løsninger, der kan give din nye virksomhed en god start – Start, Plus og Pro

Find din løsning