Udforsk nye markeder, og få nye forretningspartnere

Mange virksomheder opsøger nye forretningsmuligheder uden for landets grænser. Hvis du overvejer at udvide din forretning internationalt, kan du starte eventyret lige her. Vi er klar til at hjælpe din virksomhed med konkrete research-værktøjer og værdifulde netværksmuligheder.

Du kommer længst med hjælp fra andre

At jagte nye forretningsmuligheder verden over kan være nok så spændende et eventyr, men det er en rejse, som kræver grundig planlægning. Udnyt dit netværk til at styrke din forretning ved at trække på al den ekspertise og rådgivning, du kan få. Især når det drejer sig om at udvide din forretning til nye markeder.

Vejen til sikker international handel

Vi ved, at det kan være svært at få første handel med en ny samarbejdspartner gennemført. Derfor har vi sammen med en række internationale banker skabt we.trade, som kort fortalt er en handelsplatform, hvor alle virksomheder er verificeret af en bank. we.trade indeholder desuden en række praktiske værktøjer, som både gør det enklere at indgå en aftale og overføre penge.

Læs mere

Få adgang til we.trade

Som erhvervskunde i Nordea kan du få adgang til we.trade. Udfyld ansøgningen online, og kom i gang med at udvikle din forretning.

Bliv erhvervskunde i Nordea