Refinansiering - Erhverv

 

Overvejer du at skifte dit F-1 lån ud?

Book møde

Hvis du har et F1-lån anbefaler vi, at du skifter til en anden låntype. Lige nu har du mulighed for at omlægge og få en lav rente i en længere periode – uanset om du vælger et andet variabelt forrentet lån, eller om du vælger et fast forrentet lån.

Omlægning Konverter nu Sammenligning af låntyper Omlægning

Ultimo oktober er sidste frist for at ændre rentetilpasningsprofil eller skifte til anden låntype for de mange F1-lån, der refinansieres ultimo året.

Vi anbefaler, at du overvejer at omlægge dit F1-lån til et andet lån for at udnytte den historiske lave rente.

  • F3 og F5 med rentesikring i 3 og 5 år er meget konkurrencedygtige over for F1.
  • Cibor eller Euribor er p.t. billigere end F1 – og giver også et bedre grundlag for senere rentesikring via finansielle instrumenter.
  • Renten er historisk lav på traditionelle fastforrentede lån
Konverter nu

Rentetilpasningslån med årlig refinansiering er gennem de seneste år blevet meget populære. Det betyder, at der skal sælges rentetilpasningsobligationer for over 650 mia kr. på auktion. Så store auktioner udgør både en risiko for den finansielle stabilitet i Danmark og for den enkelte ejer af ejendommen, da konsekvensen kan være, at prisen på obligationen stiger.

Vi tilbyder gode alternative lån, der i øjeblikket prismæssigt er på niveau med F1-lånet, og som sikrer dig en lav rente i en længere periode.

Sammenligning af låntyper

Få overblik over forskellen på de forskellige låntyper
Låneskema (pdf, 50 KB)Åbner i nyt vindue