e-Markets

Med e-Markets får din virksomhed mulighed for at benytte avancerede funktioner til elektronisk valutahandel, markedsinformation samt analyseværktøjer

Om e-Markets Fakta Vilkår og tekniske krav Ofte stillede spørgsmål Videoer Om e-Markets

e-Markets giver adgang til de globale finansmarkeder via internettet, og adgang til e-Markets er gratis for Nordeas erhvervskunder.

Med e-Markets får din virksomhed mulighed for at benytte avancerede funktioner til elektronisk valutahandel, etablering af aftaleindskud mv. samt adgang til markedsinformation og analyseværktøjer.

Vi dækker alle tidszoner og har dermed døgnåbent for handel, når markederne er åbne. Det betyder, at du kan udføre elektronisk valutahandel døgnet rundt 5½ dag om ugen - fra søndag kl. 19:00 (CET) til fredag kl. 23:00 (CET).

Den komplette liste for hvornår valutahandel kan gennemføres, findes på Nordeamarkets.comÅbner i nyt vindue (engelsk) 

Fakta

Med e-Markets er det muligt at

  • udføre valutahandler til konkurrencedygtige onlinekurser
  • se historiske oplysninger for alle elektroniske valutahandler samt valutahandler foretaget pr. telefon
  • etablere aftaleindskud
  • søge på handler efter en række kriterier. Handelsoplysninger kan eksporteres til Excel eller til virksomhedens back office-system
  • lave forlængelser og førtidslevering på terminshandler med et enkelt museklik

I e-Markets finder du onlinekurser, nyheder og analyser, så du hele tiden kan holde dig informeret om markedsudviklingen. Det er hurtigt at navigere ved at vælge region, land eller produkt. Du kan også oprette personlige views til overvågning af områder af særlig interesse.

Kurser, nyheder eller analyser kan vises i et selvstændigt vindue, mens brugerne arbejder med andre opgaver, og det er muligt at analysere historiske tidsserier af data fra de finansielle markeder eller makroøkonomiske data.

Med e-Markets kan du i øvrigt analysere Nordeas forventninger og konsensusforventningerne til både valutakurser og renter.

Vilkår og tekniske krav
TrinVejledning
1Kontakt din rådgiver i Markets for at få brugernavn og password til e-Markets
2Vær opmærksom på at din internet forbindelse bør have en hastighed på minimum 128kb (ISDN) 
3Gennemfør testen ved at klikke på knappen nedenfor på hver computer, hvor e-Markets skal bruges. Bemærk at det kan tage op til nogle minutter at gennemføre testen.
4Hvis nogen af de tekniske krav har status "Failed" eller "Pending", skal du kontakte din egen IT-funktion for at få disse krav opfyldt. 
5Hvis din IT-funktion har problemer med at opfylde kravene, skal du kontakte e-Markets support på e-markets.dk@nordea.comÅbner i nyt vindue eller 7033 1300.
6Når du har gennemført alle ovenstående trin, er du klar til at bruge e-Markets.

Kontakt e-desk for yderligere information om priser, enten på telefon 3343 9786 eller via email til e-desk@nordea.comÅbner i nyt vindue.
Ofte stillede spørgsmål

Nulstilling af adgangskode?
Den nemmeste måde at nulstille din adgangskode er, at klikke på "Forgot your password?" linket i login-boksen. En ny adgangskode vil blive sendt til dig med det samme. Hvis du ikke kan huske dit brugernavn eller din e-mail adresse er ændret, bedes du ringe til os for at opdatere oplysningerne.e-markets faq
Er skrivebordsikonet forsvundet eller stoppet med at arbejde?
Prøv at åbne e-Markets fra nordeamarkets.com hjemmesiden i stedet.

e-Markets åbner (stadig) ikke?
Åbnes e-Markets ikke korrekt, kan det være forårsaget af korrupte midlertidige filer i Java cache. Åbn venligst den nemme trin-for-trin guide på Javas hjemmeside, find dit styresystem (PC eller MAC) og følg de enkle trin til at tømme cachen. Hvis problemet fortsætter, bedes du ringe til os og vi vil hjælpe dig.

Vil du have/ændre adgang til e-Markets?
Kontakt venligst din Nordea kontaktperson, der kan afgive en ordre for dig og give dig adgang. Hvis du ikke kender din Nordea kontaktperson, kan du blot give os et kald og vi vil pege dig i den rigtige retning.

Videoer