Guide: Sådan tjekker du din pengestrøm

LM - Theme Running my business - Julia - 935x250

Din virksomheds økonomi bliver dagligt påvirket af store og små begivenheder. Her er nogle gode tips til, hvad du kan gøre for at drive din forretning mere effektiv, uanset hvad der sker i verden. Vi tilbyder også rådgivning og services til din virksomhed, bl.a. fakturering, risikostyring og styring af dit cash flow. Vores rådgivere forstår din forretning og kan imødekomme dine særlige behov i alle trin af din virksomheds cyklus.

Få mere at vide om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit cash flow
Kontakt din rådgiver, eller ring 70 33 44 44.

 

Sådan tager du dig af cash-flow-udfordringer

Få styr på økonomien

Cash-flow-problemer kan gøre det svært for dig at betale regninger, leverandører og medarbejdere - eller forvandle et kortsigtet overtræk til en permanent gæld. Hvis problemerne fortsætter for længe,  bliver det meget svært at ændre på tingene. Her følger nogle eksempler på cash-flow-udfordringer og forslag til, hvordan du håndterer dem.

Tiltag for at forbedre pengestrømmen

 

Optimer din forretning med budgetter og økonomisk buffer

Planlæg fremtiden

Gennemgå dine budgetter løbende, og opbyg en økonomisk buffer for at give din virksomhed bedre muligheder for at klare sig. Få mere at vide om, hvilke typer af budgetter du bør udarbejde, samt hvordan du får mest muligt ud af dem. Og find ud af, hvad du bør overveje, når du regner på dit behov for en økonomisk buffer.

Budgetter, et vigtigt værktøj i økonomistyringen

LM - 4


Ingen tid at spilde - din virksomhed kan frigøre kapital


Vores seneste undersøgelse viser, at det er på tide, at nordiske virksomheder udnytter deres arbejdskapital bedre.

Nordiske virksomheder kan frigøre 65 mia. euro. Det er desværre et faktum: Nordiske virksomheder halter bagefter, når det handler om at få mest ud af arbejdskapitalen.

Læs mere her (pdf, 559 KB)Åbner i nyt vindue

LM - 3


Arbejdskapital: den korte version


Nordeas nye rapport ”Going to work on working capital” viser, at en bedre styring af arbejdskapitalen kan styrke værdien af virksomheden  – det er vigtigt for bestyrelsen. Her er den korte version, når du kører i elevator med den administrerende direktør.

Se infografikken her (pdf, 246 KB)Åbner i nyt vindue

Find de løsninger, du skal bruge for at forbedre din forretning. Vi stiller et bredt udvalg af produkter og services til rådighed. Hvis du ønsker rådgivning og hjælp til at finde de bedste løsninger til din forretning, skal du kontakte os på 70 33 44 44.

Her er nogle eksempler på de services, vi tilbyder: