Chat Åbner i nyt vindue Find os Åbner i nyt vindue

Få svar på ofte stillede spørgsmål om firmakort

Visa/Dankort med virksomhedshæftelse

Må Visa/Dankort med virksomhedshæftelse bruges til private formål?

Brug af Visa/dankort m/virksomhedshæftelse må kun bruges til erhvervsmæssige formål. Kortholder skal være opmærksom på, at alle oplysninger om kortholders brug af kortet er tilgængelige for kontohaver. Visa/dankort tilknyttet en driftskonto, må ikke bruges til private formål. Se reglerne for Visa/dankort med virksomhedshæftelseÅbner i nyt vindue

Hvor meget kan jeg hæve på mit Visa/Dankort med virksomhedshæftelse i Danmark?

Du kan hæve op til 15.000 kr. pr. døgn i Nordeas hæveautomater på hverdage mellem kl. 09.00-18.00, og op til 5.000 kr. på alle andre dage og tidspunkter. 

I andre pengeinstitutters hæveautomater kan du hæve op til 2.000 kr. pr døgn.  

Hvor meget kan jeg hæve på mit Visa/Dankort med virksomhedshæftelse i udlandet?

Du kan hæve 2000 kr. pr. døgn i udenlandske hæveautomater. Der er mulighed for at bruge op til 25.000 kr. pr. løbende 30 dage på udenlandske hjemmesider og i fysiske forretninger.  

OBS! Ved køb i udlandet kan forretningen kræve et gebyr. Gebyret oplyses af forretningen og følger de regler, der gælder i det pågældende land.  

Hvad koster det at bruge Visa/Dankortet med virksomhedshæftelse i udlandet?

I Nordeas pengeautomater i Finland, Norge, Polen og Sverige koster det 8 kr. I øvrige pengeautomater/banker: 1 pct. af det hævede beløb, min. pr. hævning dog minimum 30 kr. Det udbetalende pengeinstitut kan også kræve et gebyr ved udbetaling. Gebyret oplyses af det udbetalende pengeinstitut. Der kan udbetales kontanter i udenlandsk valuta op til et beløb svarende til modværdien af 2.000 kr. pr. Døgn.

Hvad koster det at bruge Visa/Dankortet med virksomhedshæftelse i Danmark?

Inden for det samlede maksimum er der fastsat grænser for, hvor mange kontanter kortholder kan hæve hos pengeinstitutter og i pengeautomater pr. dag. Du kan se beløbene herÅbner i nyt vindue.

Hvordan aktiverer jeg mit nye Visa/dankort med virksomhedshæftelse?

Du skal ringe til aktiveringsnummeret på 44 89 73 50Åbner i nyt vindue. Her skal du indtaste dit kortnummer, som findes på forsiden af kortet, og en aktiveringskode. 

Aktiveringskoden er 0 efterfulgt af de sidste 4 cifre i dit CPR-nummer. 

Første gang du anvender kontaktløs betaling, skal du taste din pinkode. 

Hvordan spærrer jeg mit Visa/Dankort med virksomhedshæftelse?

Ring straks 70 33 22 49Åbner i nyt vindue til Nordea Business Center eller 44 89 29 29Åbner i nyt vindue til NETS spærreservice. 

Hvis kortet er tilknyttet en konto, hvor du har fuldmagt til, kan kortet spærres i enten din private mobil-, eller netbank. Se mere her

First Card

Hvordan aktiverer jeg mit First Card

Kortet kan aktiveres i First Card App’en eller ved at ringe til First Card på tlf. 70 20 63 09Åbner i nyt vindue i tidsrummet kl.8-17 på hverdage.

Hvordan spærrer jeg mit First Card?

Ring straks 70 20 63 09Åbner i nyt vindue. Du kan spærre dit First Card hele døgnet.   

Læs mere om vigtigheden i at spærre kortet hurtigst muligt, og hvad risikoen kan indebære hvis ikke kortet bliver spærret straks

Hvordan genåbner jeg mit kort efter det er blevet spærret?

I First Card app’en kan du spærre dit First Card, samt genåbne kortet. Hvis kortet er bortkommet eller stjålet, skal du kontakte First Card på 70 20 63 09Åbner i nyt vindue, der spærrer dit kort. Det bortkomne eller spærrede kort kan ikke genåbnes. 

Hvor kan jeg læse mere om First Card?

Du kan læse mere om First Card, samt alle fordelene og mulighederne her

Fandt du ikke svar på dit spørgsmål?

Spørg vores chat robot Nova

Åbner i nyt vindue