Vi engagerer os i samfundet

Vores målsætning er at indgå i samspil med samfundet og gøre en positiv forskel inden for vores kernekompetencer: Finansiel forståelse og iværksætteraktiviteter. Vi ønsker at bidrage med vores erfaring og ekspertise til gavn for samfundet.

Finansiel forståelse

Privatøkonomisk forståelse handler ikke kun om viden og kvalifikationer. Det er også holdninger og en adfærd, der gør det muligt at træffe beslutninger og dermed sikre sig økonomisk. Har du styr på din privatøkonomi, indebærer det en mere sikker fremtid - og ultimativt betyder det også stabile finansielle markeder for samfundet.

Som finansiel virksomhed har vi stor erfaring og ekspertise på området. Vi samarbejder med organisationer med almennyttige formål, og deler vores viden om fx budgetlægning, økonomiske beslutninger og opsparing.

Iværksætteraktiviteter

Iværksætteraktiviteter har stor betydning, og spiller en vigtig rolle i samfundet for vækst og fornyelse. I kraft af vores ekspertise og engagement kan vi støtte iværksættere på mange forskellige måder og hjælpe dem med at udvikle deres forretning.

Vi samarbejder for eksempel med Fonden for Entreprenørskab i Danmark, hvor vi blandt andet deltager i en række mentorbegivenheder, hvor unge iværksættere er velkomne. Iværksætterne udarbejder deres egne planer og får rådgivning og mentorstøtte fra vores rådgivere.

Ups! Tillad Marketing cookies for at se indhold som dette fra Nordea

Pengeugen

Pengeugen er et tværgående samarbejde mellem blandt andre Finans Danmark, Finansrådet, Forbrugerrådet Tænk og Danmarks Matematiklærerforening, hvor eleverne i grundskolens ældste klasser (7.-9. klasse) modtager undervisning i privatøkonomi. 

Formålet med Pengeugen er at højne børn og unges finansielle forståelse gennem undervisning i materiale, der er udviklet særligt til Pengeugen.

Under Pengeugen er der mulighed for gæsteundervisning fra de lokale bank, hvor vi deler ud af vores viden om bl.a. budgetlægning, opsparing og andre økonomiske aspekter.

Gældsrådgivning

Forbrugerrådet Tænks Økonomi- og Gældsrådgivning er et tilbud om gratis gældsrådgivning til personer med lav indkomst, stor gæld og lavt rådighedsbeløb.

Formålet er at afhjælpe gældsproblemer og hjælpe borgere med at få styr på privatøkonomien. Rådgiverne hjælper med råd og vejledning, og fra Gældsrådgivningen åbnede i februar 2010 til december 2018, har vi rådgivet mere end 18.000 personer.

Vi deltager i projektet 'Frivillig gældsrådgivning' i samarbejde med Finansrådet og de tre organisationer: Kristeligt Studenter-Settlement, Frelsens Hær og KFUM.

Seedster

Seedster er en årligt tilbagevendende bootcamp for iværksættere og mentorer fra startup-miljøet. Som deltager får du mulighed for at høre inspirerende foredrag, fordybe dig i konkrete workshops, få sparring fra en af de mange mentorer og styrke dit netværk.

Vi er igen i år hovedsponsor for Seedster. Det er vi meget stolte over! Gennem målrettede produkter, services og rådgivning arbejder vi hårdt for at være iværksætternes foretrukne forretnings- og sparringspartner. Og derfor kan du også møde vores Startup & Growth team på Seedster. De er dybt engagerede og har 100 % fokus på startup- og vækstvirksomheder hver eneste dag. 

Teach First

Teach First Danmark er en non-profit organisation. Vi samarbejder med folkeskoler, kommuner, virksomheder og uddannelsesinstitutioner om at sikre alle børn i Danmark muligheden for en god uddannelse uanset social baggrund.

Vi har været samarbejdspartner med Teach First siden 2016, hvor vi har stillet lokaler til rådighed for deres events og arrangementer. Derudover er vi også medlem af Teach Firsts bestyrelse.

Fonden for Entreprenørskab

Fonden for Entreprenørskab er det centrale nationale videncenter og omdrejningspunkt for udvikling af entreprenørskab i undervisningen på alle uddannelsesniveauer. 

Fonden uddeler fondsmidler til udvikling og videreudvikling af undervisning med fokus på innovation og entreprenørskab. Fonden udvikler og udgiver også selv undervisningsmateriale, rådgiver om implementering af entreprenørskab i undervisning og er facilitator for samarbejde og netværk om entreprenørskabsundervisning.

Vi er både partner og hovedsponsor af Fonden for Entreprenørskab, hvor vi blandt andet deltager i en række mentorbegivenheder, hvor unge iværksættere kan få rådgivning fra vores dygtige rådgivere.

Thinkers50

Thinkers50 er et årligt business forum, hvor nogle af verdens mest anerkendte virksomheder, filosoffer og topledere samles for at diskutere de seneste trends indenfor strategi, innovation og ledelse i fremtiden. 

Thinkers50 finder sted i Odense, og foregår over 2 dage. Udover de mange inspirerende talere, er der også rig mulighed for at netværke og møde nye forretningspartnere. 

Tidligere talere tæller Michael E. Porter, Roger Martin, Alex Osterwalder og mange flere.  

Vi er sponsor på eventet, og kan derved tilbyde vores kunder et unikt og eksklusivt arrangement, med mulighed for indblik i de seneste trends indenfor strategi og ledelse.

Er du interesseret i et partnerskab med os?

Hvis du er interesseret i et partnerskab med os, hvad end det er sponsorat eller frivilligt arbejde, skal du blot klikke på linket og udfylde ansøgning.

Ansøg om et partnerskab her Åbner i nyt vindue