Om Nordea Markets

om nordea markets - bannerNordea Markets er en del af Nordea og understøtter Nordeas vision om at være en Great European bank, anerkendt for kompetente medarbejdere, som skaber markant værdi for kunder og aktionærer.

Nordea Markets har en stærk lokal forankring i Norden og Østersøområdet, da vi mener, det er vigtigt at være tæt på vores kunder for at kunne forstå dem og skabe værdi gennem partnerskaber. I samarbejde med enhederne Retail Banking og Corporate & Institutional Banking betjener vi typisk institutionelle kunder samt kunder i erhvervs- og retailsegmenterne.

Nordea Markets tilbyder en bred vifte af produkter inden for obligationer, valuta og råvarer, aktier, kapitalmarkedsprodukter og corporate finance. Det er vores mål at udnytte vores distributionssystemer, vores brede produktplatform og struktureringskompetencer, så vi kan tilbyde kunderne de bedste og mest innovative løsninger.

Nordea Markets er anerkendt som førende i Norden og er af Greenwich og Prospera kåret som nr. 1 inden for henholdsvis valuta/rentederivater og obligationer. Nordea Markets ligger også helt i top, når det gælder udstedelse af nordiske statsobligationer.

Læs mere på www.nordeamarkets.comÅbner i nyt vindue