Nordea lancerer nye attraktive løsninger til mindre erhvervsdrivende og regulerer det årlige erhvervskundegebyr

I Nordea har vi set på vores mindre erhvervskunders forskelligartede bankbehov. Som et resultat heraf har vi udviklet nogle nye løsninger, som vi har samlet i tre nye produktpakker[1]: 

  • Nordea Business Start (inklusiv Netbank Erhverv og Visa Dankort) 
  • Nordea Business Plus 
  • Nordea Business Pro

Herudover har vi ændret på vores gebyrpolitik, så det fremover vil blive billigere, jo flere af dine bankforretninger, du samler i Nordea. Du kan læse mere om pakkerne på www.nordea.dk/priser.

Nordea indførte i foråret 2016 et årligt gebyr på 250 kr. for vores mindre erhvervskunder. Gebyret opkræves hos kunder med et CVR-nummer, hvor ejeren kun er erhvervskunde hos Nordea. Gebyret reguleres med virkning fra den 1. juli 2017, og vil fremover være 1.200 kr. årligt, som opkræves med 100 kr. pr. måned. 

Vælger du en af vores nye løsninger, vil du dog kunne spare på den samlede udgift.  

Eksempler på priser før og efter
Nedenfor har vi listet nogle priseksempler, som ikke er udtømmende, og du er naturligvis velkommen til at kontakte os på 70 33 30 31, så vi kan uddybe mulighederne for dig.

  • Har du i forvejen Netbank Erhverv (400 kr./årligt) og Visa Dankort (150 kr./årligt) er din samlede pris 800 kr./årligt før gebyrstigningen. Vælger du senest 1. juli 2017 Nordea Business Start, vil din samlede pris inkl. det nye gebyr være 1.140 kr./årligt.
  • Vælger du senest 1. juli 2017 Nordea Business Start, og samler du samtidig dine private bankforretninger i Nordea, vil din samlede pris inkl. det nye gebyr være 420 kr./årligt. Dette forudsætter, at du har et privat engagement med Nordea på minimum 250.000 kr. 
  • Vælger du ingen af Nordeas nye pakker, og har du allerede Netbank Erhverv og Visa Dankort, vil din samlede pris inkl. det nye gebyr pr. 1. juli 2017 være 1.750 kr./årligt. 

Har du udelukkende en erhvervskonto, og vælger du ingen af de nævnte løsninger, vil du automatisk overgå til den nye opkrævning af erhvervskundegebyret på 100 kr. pr. måned. Dette vil ske pr. 1. juli 2017.