Chat Åbner i nyt vindue Find os Åbner i nyt vindue

Det gør vi i Nordea

Det er vigtigt for os, at du altid kan føle dig tryg som kunde. Også i øjeblikket, hvor corona-virussen (COVID-19) skaber stor uro, og hvor det er vigtigt, at vi alle gør vores bedste for at begrænse smitten. I Nordea følger vi naturligvis udviklingen og myndigheders retningslinjer tæt. Vi tager også en række særlige forholdsregler for at passe godt på vores kunder og medarbejdere.

Hold møder med os online

Vores filialer holder midlertidigt lukket for at mindske smittespredningen i samfundet.

I stedet for at besøge din filial anbefaler vi, at du benytter dig af nedenstående muligheder:

  • Du kan klare det meste selv i netbanken eller mobilbanken.
  • Ring til os – døgnet rundt – via din mobilbank eller på 70 33 33 33Åbner i nyt vindue.
  • Hold møde med os online.

 Læs evt. mere om enkle måder at betjene sig selv.

Vi holder dig opdateret om aktiemarkedet

Aktiemarkederne er lige nu stærkt påvirket at frygten for corona-virussen. Hvis du har købt aktier eller investeret gennem en investeringsforeningen, kan de store udsving føles utrygge.  

På denne side holder vi dig løbende opdateret, så du kan følge med i, hvad der sker på markederne, og hvad det betyder for din økonomi. 

Vær opmærksom, når du skal betale

Corona kan ifølge Sundhedsstyrelsen smitte, når du rører ved overflader med virus og efterfølgende rører ved din næste mund eller øjne. Kontanter skifter hænder mange gange, så vær særlig opmærksom, hvis du håndterer kontanter. Der er også risiko for smitte, når du taster din pinkode på dankortautomater, som mange andre også rører ved. Vi anbefaler, at du undgår kontanter og undgår at taste din pinkode ved i stedet at bruge kontaktløs funktion med dit kort, Apple Pay, Google Pay og MobilePay. Så er du også sikker på, at ingen kan aflure din pinkode - du godkender nemlig betalingen direkte på din telefon.

Se Sundhedsstyrelsens øvrige rådÅbner i nyt vindue til at undgå smitte.

Fokus på at mindske smitte

I Nordea gør vi alt, vi kan, for at minimere spredningen af corona-virussen. Her er nogle eksempler:

Vi har sørget for, at vores kontorer landet over er udstyret med håndsprit, og at der alle steder opfordres til god hånd-hygiejne. Internt sørger vi for, at der er løbende opdateringer, så alle er informeret om udviklingen og hvordan vi skal forholde os.

Alle medarbejdere, der har mulighed for det, arbejder hjemmefra. Vi har fordelt medarbejdere med samme jobfunktion på forskellige adresser, så vi nedbringer risikoen for, at funktionen ikke længere kan varetages. 

Vi har forbudt forretningsrejser til alle lande i hele verden og alle medarbejdere, der kommer hjem fra udlandet, skal arbejde hjemme i to uger. Det samme gælder for medarbejdere, der har været i tæt kontakt med en smittet person eller føler sig syge.