Chat Åbner i nyt vindue Find os Åbner i nyt vindue

Det gør vi i Nordea

I Nordea følger vi udviklingen og myndigheders retningslinjer om corona tæt og tager løbende forholdsregler for at passe godt på både kunder og medarbejdere.

Sammen passer vi på hinanden

I Nordea gør vi alt, vi kan, for at hjælpe i samfundet samt minimere spredningen af corona-virussen:

Opdateret 6. april 2021:

Du kan nu igen møde os i alle filialer. Din filial er åben fra 10-13 på filialens sædvanlige åbningsdage. 

Vi sidder naturligvis stadig klar til at rådgive og hjælpe dig over telefonen og digitalt.

  • Du er velkommen til at ringe til os på 70 33 33 33 eller via din Mobilbank. Ringer du via din Mobilbank, ved vi allerede, hvem du er, når vi tager telefonen og kan hjælpe dig hurtigere.
  • Du kan mødes med os online – ansigt til ansigt – via din tablet, smartphone eller computer. Klik her for at læse mere og booke et møde.

Husk, at du kan klare det meste via Netbank og Mobilbank, bl.a.:

  • Se din saldo 
  • Overføre penge mellem dine egne konti og til andre
  • Betale regninger
  • Se og administrere dine betalingsservice-aftaler

Er du ny på vores digitale kanaler? Klik her for at læse om, hvordan du kommer i gang – helt i dit tempo. Du finder også en række trin-for-trin vejledninger, som viser dig, nøjagtigt hvor du skal trykke, så du hele tiden kan følge med. 

Sådan hjælper vi vores kunder

Mange privatpersoner og virksomheder mærker konsekvenserne af corona-smitten både i Danmark og de øvrige nordiske lande. Derfor har vi i Nordea lanceret en række muligheder, som skal være med til at hjælpe og skabe ro blandt vores kunder og i samfundet. 

Afhængig af de enkeltes behov og økonomiske situation går vi i dialog om, hvordan vi kan hjælpe. Du kan læse mere her.

Vær opmærksom, når du skal betale

Corona kan ifølge Sundhedsstyrelsen smitte, når du rører ved overflader med virus og efterfølgende rører ved din næse, mund eller øjne. Mønter og sedler skifter hænder mange gange, så vær særlig opmærksom, hvis du håndterer kontanter. Der er også risiko for smitte, når du taster din pinkode på dankortautomater, som mange andre også rører ved. Vi anbefaler, at du undgår kontanter og undgår at taste din pinkode ved i stedet at bruge kontaktløs funktion med dit kort, Apple Pay, Google Pay og MobilePay. Du kan finde en vejledning til at bruge kontaktløs betaling på Android her og iPhone her.

Se Sundhedsstyrelsens øvrige rådÅbner i nyt vindue til at undgå smitte.

Pas på de digitale svindlere

Corona er i alles bevidsthed, og det udnytter svindlerne særligt i denne tid. Vi oplever, at kunder får tilsendt falske mails og links til falske webbutikker, hvor svindlerne forsøger at franarre kunderne deres person- og kortoplysninger.  

Her kan du finde de fem enkle råd til, hvordan du mindsker risikoen for at blive snydt af digitale svindlere.