Chat Åbner i nyt vindue Find os Åbner i nyt vindue

Løbende opdateringer om corona-virussen

I Nordea følger vi udviklingen og myndigheders retningslinjer tæt for at passe godt på både kunder og medarbejdere. Her kan du følge med i, hvad vi gør for sammen at begrænse smitten, hvordan vi kan hjælpe, hvis du får økonomiske problemer på grund af krisen, hvordan virussen påvirker aktie- og boligmarkederne.

Alle vores filialer er åbne

Nu kan du bruge din filial som normalt igen. Vi har åbnet dørene i hele landet – og vi glæder os til at servicere og rådgive dig.

Vi passer naturligvis fortsat godt på hinanden, så der bliver holdt afstand og gjort grundigt rent alle steder.

Udover at møde os i filialerne, kan vi – som det har været tilfældet under hele coronakrisen - altid hjælpe dig digitalt og telefonisk: 

  • Du kan klare det meste selv i netbanken eller mobilbanken.   
  • Ring til os via din mobilbank (så kommer du hurtigst igennem) eller på 70 33 33 33Åbner i nyt vindue - vi har åbent hele døgnet.
  • Hold møde med os online. Et onlinemøde er som et møde i filialen – men i stedet for at sidde sammen i banken, sidder du og rådgiveren ved hver jeres skærm. Mødet kan også foregå telefonisk.

Corona-virussen påvirker aktiemarkederne

De globale markeder oplever store udsving i takt med, at corona-krisen udvikler sig. Følg med i, hvad corona-virussen betyder for dine investeringer.

Læs mere

Corona-krisen og boligmarkedet

Corona-udbruddet påvirker også boligmarkedet. Få overblik over, hvad corona-virussen betyder for boligejere og boligkøbere.

Læs mere

Mangler du indtægt som følge af corona?

Vi kan hjælpe med at få skabt luft i økonomien, hvis du mangler en indtægt som følge af corona-krisen.

Læs mere

Rejseforsikring

Situationen med corona-virus ændrer sig hele tiden. På denne side kan du læse om, hvad du skal gøre, hvis du har en rejseforsikring gennem Mastercard i Nordea.

Læs mere

Det gør vi i Nordea

Læs mere om, hvad vi gør i Nordea for at passe godt på vores kunder og medarbejdere, så vi i fællesskab kan hjælpe hinanden med at begrænse smitten.

Læs mere

Webinar

Se webinarer om økonomi i en corona-tid, og tilmeld dig aktuelle webinarer.

Læs mere