Chat Åbner i nyt vindue Find os Åbner i nyt vindue

Løbende opdateringer om corona-virussen

I Nordea følger vi udviklingen og myndigheders retningslinjer tæt for at passe godt på både kunder og medarbejdere. Her kan du bl.a. følge med i, hvad vi gør for at begrænse smitten, hvordan virussen påvirker aktiemarkederne, hvordan vi kan hjælpe, hvis du mister indtægt under krisen, og hvordan du let kan holde møder med os online.

Lad os stå sammen om at mindske risikoen for smittespredning

Det stiller krav til os alle at begrænse og få bugt med corona-virussen. Men står vi sammen og tager ansvar, vil det naturligvis lykkes. I Nordea arbejder vi på højtryk for hele tiden at passe godt på alle kunder og medarbejdere – samtidig med at vi er tilgængelige døgnet rundt og tager vores samfundsmæssige ansvar alvorligt.

  • Har du brug for hjælp? Vores dygtige medarbejdere sidder altid klar -  døgnet rundt. Ring til os via din Mobilbank eller på 70 33 33 33Åbner i nyt vindue. Du kan også sende os en mail via din Netbank, så vender vi tilbage hurtigst muligt.
  • For at passe godt på hinanden og sammen mindske risikoen for smittespredning er det i øjeblikket kun muligt at booke onlinemøder. Du kan booke et onlinemøde i din Mobil- og Netbank eller her
  • Har du booket et møde i en filial? Vores rådgivere forsøger at række ud til dig for at foreslå at holde mødet telefonisk eller via din PC. Du er også velkommen til selv at kontakte os. Lukningen af vores filialer følger de generelle anbefalinger fra myndighederne, der foreløbig gælder til 14. april 2020.

Vi har åbent, men har lukket dørene

Vi har lukket vores filialer foreløbig til den 14. april, så vi sammen kan mindske risikoen for smittespredning.
I stedet kan du benytte dig af nedenstående muligheder:

Corona-virussen påvirker aktiemarkederne

De globale markeder oplever store udsving og markante fald i takt med, at Corona-virussen har spredt sig. På denne side kan du følge udviklingen og få overblik over, hvad Corona-virussen betyder for din økonomi.

Læs mere

Rejseforsikring

Situationen med corona-virus ændrer sig hele tiden. På denne side kan du læse om, hvad du skal gøre, hvis du har en rejseforsikring gennem Mastercard i Nordea.

Læs mere

Mangler du indtægt som følge af corona?

Vi kan hjælpe med at få skabt luft i økonomien, hvis du mangler en indtægt som følge af corona-krisen.

Læs mere

Det gør vi i Nordea

Læs mere om, hvad vi gør i Nordea for at passe godt på vores kunder og medarbejdere, så vi i fællesskab kan hjælpe hinanden med at begrænse smitten.

Læs mere