MobilePay

App-ikon for MobilePay hos NordeaMed MobilePay er det hurtigt og nemt at overføre penge til hinanden. Du kan også betale med MobilePay i fysiske butikker og i onlinebutikker.

Om MobilePay Kom godt i gang med MobilePay Sådan betaler du med MobilePay Om MobilePay

Bruges af mere end 3 mio. danskere

MobilePay er den mest udbredte mobile betalingsløsning i Danmark. Mere end tre millioner danskere har downloadet app’en og benytter den til at overføre penge til hinanden.

MobilePay er meget mere end et hurtigt og effektivt redskab til betaling mellem privatpersoner. MobilePay terminaler Full

MobilePay er i dag en betalingsløsning, der kan bruges i flere tusinde fysiske butikker, onlinebutikker og i apps. Som noget helt nyt kan du nu også betale dine regninger med MobilePay.

MobilePay kan bruges af alle, uanset hvilken bank du er kunde i.

Kom godt i gang med MobilePay

Du kommer nemt i gang

  • Download MobilePay i enten App Store, Google Play eller Windows Store
  • Vælg 'Opret ny bruger' og følg anvisningerne. Du bliver bedt om at registrere dit betalingskort og din konto (det skal du kun gøre én gang)
  • Vælg en personlig kode på fire cifre, som du skal bruge, når du fremover åbner app’en

Det koster ikke noget at downloade og bruge MobilePay. Det eneste krav for gratis brug er, at du skal være over 13 år gammel, og at du kun bruger tjenesten som privatperson.
Afhængigt af hvordan du er identificeret i MobilePay, kan du overføre op til 10.000 kr. pr. dag. Se mere på mobilepay.dkÅbner i nyt vindue

Sådan betaler du med MobilePay

Se her hvordan

For at overføre penge med MobilePay skal du åbne app’en og logge ind med din firecifrede, selvvalgte kode. Du kan også logge ind med fingeraftryk. Herefter indtaster du mobilnummeret på den person, der skal modtage penge. Vælg det beløb, du ønsker at overføre, og lav et swipe for at sende pengene.  Modtageren får pengene ind på sin konto med det samme.

 
Du kan også betale med MobilePay i fysiske butikker, i onlinebutikker og i apps. I disse videoer kan du se, hvordan du benytter de forskelige betalingsmuligheder.