Chat Åbner i nyt vindue Find os Åbner i nyt vindue

Velkommen til det nye Nordea.dk

New design - All devices

Vi er stolte af at kunne præsentere nordea.dk i nyt design. Vi håber, du kan lide det og de forbedrede funktionaliteter.

  • Nem adgang til Netbank.
  • Nem navigation
  • Mere indhold, der fokuserer på Dit liv og måder at komme i kontakt med Nordea på 
  • Løbende forbedringer baseret på din feedback

Nem adgang til Netbank og Konto-kik

Adgangen til Netbank er stadig placeret i øverste højre hjørne. Login-knappen følger dig hele tiden, når du bevæger dig rundt på siden. Adgang til Netbank med konto-kik, finder du på listen over andre services i venstre side. Se herunder 

New design - Log på

Launch Log på

Nem navigation 

Vi har samlet vores produkter og serviceydelser i en samlet topmenu. Hvis du for eksempel søger efter et nyt lån, fører du blot musen hen over det lån, du vil vide mere om. Desuden er navigationen nu tilpasset touchscreen, hvilket giver en god oplevelse på mobile enheder.

Kontakt os

Du kan altid få hjælp og support under Find hjælp, eller du kan kontakte os på den måde, der passer dig bedst, fra banneret Kontakt os, som du finder nederst på alle sider.

Løbende forbedringer med hjælp fra kunderne

Vi arbejder hele tiden på at forbedre kvaliteten af vores hjemmeside. For eksempel fortsætter vi med at gøre det nemmere at finde de oplysninger, der er nødvendige i situationer, hvor der er brug for hurtig hjælp. 

Fremover vil vi forbedre hjemmesiden på baggrund af din feedback som kunde. Du kan give din mening til kende ved at benytte feedback-feltet på siden. 

Hjemmesidens design vil også blive tilpasset på baggrund af din feedback. Desuden bliver der tilføjet mere relevant indhold om rådgivning og oplysninger om de mest almindelige livssituationer.

Giv os feedback

Fortæl os, hvad du synes om vores nye hjemmeside.