Nova Åbner i nyt vindue Chat Åbner i nyt vindue Find os Åbner i nyt vindue

Ung+

Ung+ er til dig, som er 18-28 år, og indeholder en række gratis produkter og fordele på alle de vigtigste områder af din daglige økonomi.

Vær opmærksom på følgende...

Vi lukker Ung+ 1. januar 2019

Lukningen af Ung+ ændrer ikke på dine nuværende rentesatser, og du vil fortsat kunne bruge dine nuværende konti, kort og Netbank, som du plejer.  

Fra 1. januar 2019 vil renten på et nyt lån eller en kredit blive baseret på dig og din families økonomiske forhold, frem for hvilken del af det nuværende fordelsprogram du er tilknyttet. Renten fastsættes individuelt med udgangspunkt i forretningsomfang, tilbagebetalingsevne og eventuel(e) sikkerhed(er).

Renten og bidragssatsen på realkreditlån følger ikke fordelsprogrammet og vil forsat afhænge af ejendomstype, belåningsgrad og låntype. Unge mellem 18 og 28 år vil have særlig attraktive renter, der ikke nødvendigvis afspejler kundernes økonomiske forhold. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på 70 33 33 45.

Fordele som Ung+ kunde

Som Ung+ får du en god start på din økonomi med en række af gratis produkter og tjenester, rådgivning og en attraktiv forsikringspakke. Er du allerede kunde kan du tilmelde dig her på siden. Som ny kunde i Nordea bliver du automatisk tilmeldt Ung+. Ung+ dækker de vigtigste områder af din daglige økonomi og indeholder.:

 • Lønkonto+
  Brug kontoen til fx løn, opsparing, tilknyt en kassekredit og få ekstra plads i økonomien - også sidst på måneden.
 • Gratis Visa/dankort
  Med et Visa/dankort får du et dankort og et internationalt betalingskort i et og samme kort. Du behøver derfor ikke have to kort og to forskellige pinkoder.
 • Gratis adgang til Netbank
  Læg budget, overfør penge, betal regninger, tjek saldo. Med Netbank er dine konti kun et klik væk - og du kan gå i banken stort set døgnet rundt.
 • Mobilbank
  Brug mobilbank - så har du altid adgang til dine konti på mobilen.
 • Oprettelse af kassekredit uden omkostninger
  Som Ung+ har du mulighed for at oprette en kassekredit uden omkostninger.
 • Gratis kredittid med et Nordea kreditkort
  Med Nordea Credit kan du købe nu og betale op til 40 dage senere - uden at det koster dig noget. Brug kortet både herhjemme, i udlandet og på internettet. Som Ung+ kunde betaler du kun 100 kr. for at få kortet og sparer dermed 150 kr.
 • Gratis valutaveksling
  Som supplement til dit Visa/dankort og kreditkort kan du veksle til den valuta, du har brug for - helt gratis
 • Kontanter uden omkostninger
  Du betaler ikke for at hæve med dit Visa/dankort i vores pengeautomater i Danmark, Norge, Sverige, Finland og Polen.
 • Automatisk overgang til Fordelsprogrammet
  Når du fylder 29 år overgår du automatisk til Fordelsprogrammet.  

Jeg er kunde - tilmeld mig Ung+

Når vi modtager din tilmelding sender vi en ny aftale afsted til dig inden 2 hverdage, som du skal underskrive og sende retur. Når vi har modtaget den retur bliver du tilmeldt Ung+.

Gode råd

Nye regninger, nye pligter og nye glæder. Sådan ser hverdagen ud, når du flytter i egen bolig. 

Uanset om du har mange eller få penge, kan du få større livskvalitet ved at lære dig gode pengevaner.

Sådan får du kontrol over økonomien, og beholder kontrollen:

 • Få overblik over din økonomi og dit råderum, ved at lægge et budget. Budgettet er en oversigt over alle dine indkomster og udgifter. Du kan f.eks. finde et budgetskema i Netbanken, som du selv udfylder. Hvis dit budget skal give dig et reelt overblik over, hvad du har råd til, så skal du opdatere det jævnligt f.eks. en gang om måneden.
 • I Netbanken kan du bestille gratis SMS-saldokontrol, så du altid ved, hvad der er tilbage på din konto.
 • Betal altid med betalingskort. Ved et jævnligt kig ind i net-/mobilbanken, kan du altid opfriske, hvad du har brugt penge på og hvornår. Hvis du hæver kontanter, skal du gemme alle boner, for at få det samme overblik.
 • Glem alt om impulskøb. Planlæg dine indkøb og brug indkøbsseddel. Sæt tal på, hvad hverdagen må koste og hold det. Mad 450 kr. om ugen, gaver/ fornøjelser 150 kr. om ugen osv. Skift kantinemaden ud med din egen madpakke.
 • Pas på dig selv ved at være medlem i en A-kasse, og ved at have styr på dine forsikringer mod tyveri osv. Det er dyrt at være uforsikret. Hvilke forsikringer er vigtige at have, når du er flyttet hjemmefra? Læs mere om forsikring for 18-28 årige.
 • Køb brugt, hvor du kan. Møbler, tøj og alt mulig andet kan købes brugt. Mange mennesker vil endda forære brugbare ting væk, bare du selv henter dem. Med en lille indsats kan du få en del ønsker opfyldt.
 • Er du under uddannelse? Udnyt muligheden for at tjene penge ved siden af din SU. Et studiejob kan få din økonomi til at hænge sammen. Videnskabelige undersøgelser viser også, at et studiejob øger din chance for at gennemføre den uddannelse, du er i gang med, så længe jobbet ikke fylder mere end ca. 15 timer om ugen.
 • Planlæg dine mærkedage. Ønsk store ting eller pengegaver på dine mærkedage. Udnyt gratis kulturtilbud og hold fester privat som sammenskud.
 • Låne penge? Hvis banken siger nej, er det rigtig smart at høre efter, hvorfor de mener, at du ikke har råd til at låne, og spørg dem, hvad der skal til for at du kan låne.
 • Forsikring mod uforudsete udgifter? Sådan en findes ikke. Men med en opsparing til de uforudsete regninger er du bedre rustet end den tredjedel af alle unge, der ikke har én krone sparet op til sådan en situation. Læg derfor lidt til side hver måned til de uforudsete regninger.

Priser

Indlån
Satser pr. 30.06.2016

Ung+ priser
Pålydende rente (%)
Nordea opsparing0,25 %
Betalingskonto+0,10 %
Lønkonto+0,10 %
Boligopsparing0,25 %
Uddannelsesopsparing0,25 %
Kort
Lån og kredit
Serviceydelser
Regler og betingelser

Produkter til unge

Kassekredit til unge

Er du mellem 18 og 28 år, kan du få en Lønkonto+ med kredit, så du kan få mere fleksibilitet i din økonomi.

Læs mere om Lønkonto+ med kredit

Nordea Pay

Nordea Pay er et internationalt betalingskort med saldokontrol, så du ikke bruger flere penge, end du har på kontoen.

Læs mere om Nordea Pay

Visa/Dankort

Visa/Dankort er et internationalt anerkendt betalingskort. Du kan bruge det i over 150 lande og i næsten 1 million pengeautomater verden over.

Læs mere om Visa/Dankort

YoungLiving

YoungLiving er til dig mellem 18 og 34 år, som kun vil have én forsikring at holde styr på. Trygs YoungLiving Base er en allround pakke, som forsikrer både dig selv, dine ting, dit ansvar og dine rejser.

Læs mere

Bliv kunde online

Start her