Check-in-lån 18-28 år

Check-in-lån er for dig, som er mellem 18 og 28 år, og som er tilmeldt Check-in-pakken. Check-in-lån kan du bruge, når du skal have nye møbler, vaskemaskine eller ud på en længere rejse. Er du allerede kunde kan du ansøge om et lån i Netbank - det er lettest for dig.

Om Check-in Lån Priser Om Check-in Lån

Check-in-lån er med variabel rente, og den månedlige ydelse er fast, så længe renten er uændret. Tilbagebetalingen aftales individuelt og afhænger bl.a. af lånets størrelse. Løbetiden er normalt mellem 3 og 10 år. Du kan når som helst indbetale ekstra på lånet, så din månedlige ydelse bliver mindre - løbetiden vil være den samme - ligesom du til enhver tid kan indfri lånet og derved spare renter. Lånet er billigere end de fleste kontokort.

Ud over en lav rente på Check-in-lånet giver Check-in-pakken dig en række fordele, fx gratis Visa/dankort, gratis adgang til Netbank og Mobilbank, gratis brug af vores pengeautomater i hele Norden – også uden for bankens åbningstid, gratis valutaveksling og kreditkortet Nordea Credit til en fordelagtig pris.

Priser
Renter for Check-in-lån 18-28 år
SpecifikationVariabel rente
Lån under 25.000 kr.8,50 %
Lån over 25.000 kr.10,25 %
Etableringsomkostninger for Check-in-lån 18-28 år
SpecifikationPris
Bevillingsprovision2,00 %
Lånedokument800,00 kr.