Chat Åbner i nyt vindue Find os Åbner i nyt vindue

Mangler du indtægt som følge af Corona?

Vi giver en ekstra håndsrækning til de af vores kunder, som kommer økonomisk i klemme pga. corona-krisen.

Mange privatpersoner og virksomheder mærker konsekvenserne af corona-smitten både i Danmark og de øvrige nordiske lande. Derfor har vi i Nordea lanceret en række muligheder, som skal være med til at hjælpe og skabe ro blandt vores kunder og i samfundet. 

Har du normalt en sammenhængende økonomi, men er blevet ramt af corona-krisen, kan vi hjælpe med fleksibilitet. Det kan fx være, at du har mistet din lønindtægt og har svært ved at betale af på dit boliglån eller andre udgifter. Det kan også være, at din virksomhed er ramt af udviklingen, så der er brug for et økonomisk pusterum.

Muligheder for privatkunder

Afhængig af dine behov og din økonomiske situation går vi i dialog om, hvordan vi kan hjælpe dig. Det kan eksempelvis være:

  • Bevilget overtræk, hvis du har mistet indtægt på grund af corona og har brug for hjælp på den korte bane
  • Hvis du har et banklån, kan vi se på mulige ændringer på dit lån (løbetid, forhøjelse af lån og udskydelse af låneydelser)
  • Som boligkunde kan du eventuelt udnytte mulighed for afdragsfrihed, forlængelse af løbetiden på dit lån eller lån i friværdi.

Muligheder for erhvervskunder

Til vores erhvervskunder har vi forskellige muligheder for at skabe luft i økonomien. Det kan være:

  • Virksomheder har mulighed for at få forhøjet kassekreditten eller udvidet lånerammen, hvis de har likviditetsudfordringer 
  • Vi rådgiver om alternativer – Sale and lease back, omlægning af kortsigtet bankgæld og meget mere
  • Vi træffer hurtige beslutninger og handler med det samme
  • Vi tager proaktiv kontakt til vores erhvervsvirksomheder for at afdække deres behov og situation. Alle kunder får tilbudt sparring og rådgivning fra vores eksperter på de mest aktuelle områder.

Alle løsninger tager udgangspunkt i den enkelte kundes økonomi. Vi lægger vægt på, at løsningerne både hjælper lige nu, hvor der er et særligt behov - men også er bæredygtige, når vi vender tilbage til en normal hverdag igen.

På vores sider for erhvervskunder kan du læse meget mere om de forskellige muligheder, der er for hjælp, herunder om de forskellige hjælpepakker til erhvervslivet.

Kontakt os

Er du privatkunde, kan du søge om hjælp her

Er du selvstændig eller ejer af en mindre virksomhed, kan du læse mere her


Du kan også tage fat i din rådgiver eller en af vores kollegaer på 7033 3333.

Uanset din situation er du meget velkommen til at kontakte os – så kan vi tage en snak om dine udfordringer, og hvordan vi kan være med til at finde løsninger.