Chat Åbner i nyt vindue Find os Åbner i nyt vindue

Danmarks bedst sælgende ejendomsmægler er fra danbolig

For fjerde år i træk indtager danbolig i Holbæk førstepladsen på listen over landets bedst sælgende ejendomsmæglere.

Nordeas ejendomsmæglerkæde danbolig sidder igen tungt på listen over de mest sælgende ejendomsmæglere i landet. Det viser en opgørelse fra Boligsiden over de mæglerbutikker, som har gennemført flest bolighandler i 2020. Boligmarkedet har slået den ene rekord efter den anden og budt på et rekordhøjt boligsalg sidste år. Det afspejler sig også i årets liste over de mest sælgende mæglere.

Øverst på listen står danbolig i Holbæk, som for fjerde år i træk kan kalde sig for Danmarks ukronede danmarksmester i boligsalg med 587 solgte villaer, lejligheder og sommerhuse. Sidste år var tallet 493 handlede boliger. 

Tre danboligmæglere på årets Top-10

Udover førstepladsen indtager danbolig Aarhus City en tredjeplads med 351 gennemførte handler, mens danbolig i Silkeborg sikrer sig en sjetteplads med 280 gennemførte handler.  

Samlet set er kun to butikker fra årets liste placeret i København og Aarhus. De øvrige otte butikker er placeret uden for storbyerne. Som noget nyt finder vi også en butik i den sydvestjyske by Nørre Nebel, som er kommet med på listen efter årets stormløb på sommerhusmarkedet.

Rekordhøj aktivitet

Den rekordhøje aktivitet på sommerhusmarkedet startede kort efter den første coronanedlukning tilbage i marts måned, hvor mange familier så sig lune på ideen om deres eget fristed ved udsigten til en sommerferie uden den sædvanlige rejseaktivitet. 

I månederne efter fulgte det øvrige boligmarked trop og nåede en milepæl i december, hvor antallet af gennemførte handler ifølge Boligsiden rundede 100.000. Den udvikling havde de færreste forudset, da pandemien lukkede landet ned. 

Top 10: Ejendomsmæglere 

De bedst sælgende ejendomsmæglere i 2020 (frem til medio december). Projektsalg er ikke med. 

Solgte boliger
1 Danbolig Holbæk - Henrik Larsen587
2 Home Vejle - Damhaven353
3 Danbolig Aarhus City351
4 EDC Poul Erik Bech /Brimer & Krag328
5 EDC Nr. Nebel299
6 Danbolig Silkeborg280
7 EDC BornholmerBO276
8 EDC Poul Erik Bech, Østerbro og Nordhavn267
9 Home Esbjerg - Strandbygade258
10 EDC Ejendoms Centret A/S256
10 Nybolig Jeppesen & Sørensen Ebeltoft256
Kilde: finans.dkÅbner i nyt vindue