Chat Åbner i nyt vindue Find os Åbner i nyt vindue

Brug for luft i økonomien? Vi har sat renten ned på Online Privatlån

Vi kan alle komme i en situation, hvor vi kan få brug for at låne penge til en uforudset udgift eller et større køb. Så uanset om badeværelset pludselig skal repareres, eller den gamle computer synger på sidste vers, kan et forbrugslån være en god løsning.

Indtil 31. januar 2021 har vi sænket renten på Online Privatlån fra 9,95% til 7,95%. Du kan nemt og hurtigt ansøge online og låne op til 100.000 kr. Pengene kan du betale tilbage over helt op til 8 år, og den lavere rente gælder i hele lånets løbetid.

Har vi de nødvendige informationer, kan du få udbetalt lånet på få minutter. Hvis vi har brug for lidt flere informationer, vil lånet typisk blive udbetalt indenfor 24 timer. 

Det kan også være, at du har flere mindre lån, som du med fordel kan samle i et lån – også til den lavere rente. Læs mere om samlelån.

Vi låner dig aldrig mere, end din økonomi kan bære, og står klar til at rådgive dig hvis du har spørgsmål. Du kan kontakte os via chat eller på telefon 70 33 22 88 alle ugens dage. 

Du har altid 14 dages fortrydelsesret på lånet hos os - og får du pludselig mere luft i økonomien, kan du altid indfri lånet før tid - helt uden omkostninger.

Du har flere forskellige muligheder. Vi hjælper dig med at finde den rette løsning. Se mere her.