Containere o kraner

Krig, inflation og stigende renter: Sådan påvirkes din økonomi

Verdensøkonomien er stærkt påvirket af krigen i Ukraine og uroligheder på verdensmarkederne. Oveni oplever vi en historisk høj inflation, stigende renter og urolige investeringsmarkeder. Her kan du få vores råd til, hvordan du kan forholde dig.

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Vi har samlet informationer om en række aktuelle emner her. Vi håber, at de giver dig svar - ellers er du mere end velkommen til at kontakte os. 

Sådan påvirkes aktiemarkederne

De globale markeder kan stadig opleve udsving på baggrund af rentestigninger, krig og international politisk uro. Følg med i, hvad det betyder for dine investeringer.

Læs om påvirkningen af aktiemarkederne

Sådan påvirkes boligmarkedet

Renten har igennem en periode været stigende, primært på grund af højere inflation. Invasionen af Ukraine og international uro har givet yderligere udsving i både energipriser og renter.

Læs om påvirkningen af boligmarkedet

Sådan påvirkes dit forbrug

Priserne på gas, strøm, benzin og fødevarer er steget meget i år. Med krigen i Ukraine og den efterfølgende uro på markederne har vi set yderligere prisudsving.

Læs, hvordan din daglige økonomi er påvirket

Sådan påvirkes din pension

Vi har samlet en række svar på de spørgsmål om pension, der presser sig mest på i denne tid. De handler typisk om, hvad markedsuroen betyder for de investerede pensionsmidler.

Læs, hvordan din pension påvirkes

Webinarer

Se eller gense aktuelle webinarer om pension, investering og bolig.

Læs mere om webinarer

Nordea støtter Ukraine Åbner i nyt vindue

Nordea donerer millionbeløb til UNICEF og til Røde Kors for at støtte deres nødhjælpsarbejde i Ukraine og andre lande, berørt af krigen.

Læs mere her Åbner i nyt vindue