Få mere ud af din opsparing

Det er fornuftigt at spare penge op. Men i dag er renterne faktisk så lave, at du mister penge ved at have dem stående på en konto. Lad os tage et eksempel. Hvis du har 100.000 kroner stående på din bankkonto i dag, vil de blot være 95.000 kroner værd om tre år. På samme måde hvis du investerede 100.000 for tre år siden, så ville du i dag stå med 123.500 mellem hænderne. Potentielt set går du altså glip af mange penge. Heldigvis er det ret enkelt for dig at få mere ud af din opsparing.

Investering er for alle

Vi anbefaler, at du investerer dine penge i stedet for at lade dem stå i banken. På den måde kan du udnytte potentialet i din opsparing fuldt ud. Det er hverken usikkert eller svært. Og får du brug for kontanter til at ordne bilen eller komme på ferie, kan du altid hæve penge.

Lad os mødes

Når du har tid, kan vi mødes og kigge på din opsparing. Så finder vi sammen ud af, hvordan du udnytter potentialet i din opsparing.


Podcast: Kontanter lider en stille død på din konto - sådan genopliver du dem

I denne særlige udgave af vores tema-podcast har vi samlet forbrugerøkonom Ann Lehmann Erichsen og strateg Andreas Østerheden til en snak om, hvorfor det er en god ide at investere fremfor at have pengene stående kontant på kontoen. Vi snakker også om, hvordan man kommer i gang med at investere, og hvornår det er et godt tidspunkt at sætte sine penge på arbejde.

Abonner på vores podcast, og bliv opdateret på de finansielle markeder. Hver uge fokuserer vores investeringsstrateger på, hvordan markederne udvikler sig, hvor potentialet gemmer sig, og hvor faldgruberne ligger.

Du kan finde Nordeas podcast på vores onlineinvesteringsplatform Nordea Investor, men du kan også finde og aflytte dem direkte gennem din foretrukne podcastapp. Den mest kendte er nok iTunes, som du finder på din iPhone, men du kan også hente podcastapps til mange andre smartphones.