Trump i Det Hvide Hus

Economic Outlook September 2016 

Verdens største økonomi træder
ind i ny æra

Når det handler om dine investeringer, er det afgørende med en relevant samarbejdspartner med fingeren på pulsen.

Book onlinemøde

Trump udfordrer dine investeringer

Nordeas chefstrateger har været i New York i ugen op til Donald Trumps indsættelse som præsident for at mødes med strateger fra hele verden og diskutere investeringsmarkederne og udsigterne for 2017. De har sendt en række opdateringer og analyser hjem til Nordeas kunder. Dem kan du finde her på siden.

Vi kan hjælpe dig med løsninger, der passer dig - både hvis du ønsker en løsning, hvor du selv står for investeringerne, eller hvor vi tager os af det hele - og holder dig opdateret.

Kontakt os, så kan vi hjælpe dig med

  • Markedsupdateringer: Så er du altid opdateret - dagligt, ugentligt eller månedligt, tilpasset dine ønsker
  • Investeringsrådgivning: Du får rådgivning om, hvad der er interessant for dig og din portefølje baseret på dine behov.
  • Sammensætning af din portefølje: Sammen kan vi sikre den rette fordeling af aktier, obligationer og andre aktivklasser samt sørge for en spredning af dine investeringer. 

Du kan få rådgivning, når det passer dig - hele døgnet rundt.

Hør Nordeas chefstrateger vurdere investeringsmarkederne i tre særlige podcasts produceret fra New York


Podcast: New York Edition 1/3 - Virksomhedsobligationer og investorundersøgelse

Fra New York fortæller chefstrateg i Norge Leif-Rune Rein om vores forventninger til virksomhedsobligationers performance i 2017, ligesom han også fortæller om Global Fund Manager Survey – den månedlige investorundersøgelse fra Bank of America Merrill Lynch.

Podcast: New York Special Edition 2/3 - Amerikansk økonomi og sammensætning af porteføljen

Fra Manhattan i New York fortæller Michael Levijn, chefstrateg i Nordea i Sverige, om vores syn på aktier og obligationer, og han giver sin vurdering af, hvordan amerikansk økonomi ser ud.

New York Special Edition 3/3 - Aktier, sektorer og regioner

Fra Midtown Manhattan taler Nordeas danske chefstrateg Bjarne Thomsen om vores forventninger til aktiemarkedet og hvordan Præsident Trump kan påvirke afkastene i fremtiden.