Hundeforsikring

En hundeforsikring er lovpligtig og dækker skader din hund laver. Den dækker, hvis personer uden for familien uforskyldt bliver skadet af din hund.

Om hundeforsikring Fakta Nordea Tryg Plus - samlefordele Om hundeforsikring

En hundeforsikring giver dig tryghed i hverdagen. Fordi din hund fortjener den bedste behandling, hvis den bliver syg eller kommer til skade.

Trygs Hundeforsikring dækker:

  • Hundeansvarsforsikring med ekstra tryghed
    Den dækker både det lovpgligte hundeansvar og skader på hundetrænere, instruktører, figuranter og konkurrencedommere. Ekstra tryghed med i pakken: Dækker også personskade på dine egne børn under 14 år og på din hundepasser og på medhjælp i dit hjem f.eks. en au pair.

Du har mulighed for at udvide forsikringen med:

  • Sygeforsikring for enhver pengepung – og for alle aldre: Slip bekymringerne for de dyre dyrlægeregninger. I Tryg er der ingen aldersgrænse for køb af sygeforsikringen, du betaler bare lidt mere for ældre hunde.
  • Tænder og medicin: Dækker bl.a. behandling af tandbyld, tandkødsbetændelse og karies. Dækker udgifter udleveret eller receptordineret medicin samt udleveret halskrave, støttebind og forbindingsmaterialer.
Fakta Nordea Tryg Plus - samlefordele

Nordea Tryg Plus – fordele hvis du samler dine forsikringer i Tryg

  • Adgang til Tryg i Livet – sundheds- og krisehotline og Tryg ID, hvor du kan få hjælp, hvis din identitet bliver misbrugt
  • Mulighed for at købe Tryg Boligalarm 
  • Op til 20% rabat på hundeforsikringen – afhængigt af, hvor mange forsikringer du samler i Nordea Tryg Plus

Læs mere om Nordea Tryg Plus