Få overblik over din økonomi

Mange danskere er ramt på pengepungen som følge af den økonomiske afmatning. I Nordea står vi klar til at hjælpe dig med at få overblik over din økonomi i denne usædvanlige tid, så du bliver bedre rustet til at træffe langsigtede økonomiske beslutninger.

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Langt de fleste af os er ramt af den økonomiske afmatning i et eller andet omfang. Det er hundedyrt at fylde indkøbsvognen, energipriserne stiger, renterne stiger, boligpriserne falder, og investeringsmarkederne er pressede. Vi får stort set alle sammen brug for at justere i budgettet for at finde penge til uforudsete udgifter. 

Uanset om du har få eller mange penge, er det allervigtigste, at du kan overskue din økonomi. Når du ved, hvor mange penge der går ind og ud hver måned, er det nemmere at få øje på, hvad du bedst kan undvære. 

Vi står klar til at hjælpe dig med rådgivning og langsigtede løsninger. Jo tidligere, vi får lagt en god plan, jo bedre kommer du igennem den kommende tid. Du kan også med fordel kigge her på siden, hvor vores eksperter både giver dig et overblik og deres bedste råd og anbefalinger.

Råd til forbrug og energi

Priserne på især gas, strøm og fødevarer er steget rigtig meget i år, og især energiprisernes himmelflugt har medført prisstigninger på en lang række andre områder og ført til politiske indgreb.

Læs, hvordan du kan spare i det daglige

Gode råd til dig med ejerbolig

Boligrenterne har igennem en periode været stigende, primært på grund af højere inflation. Få overblik over, hvad det betyder i forskellige situationer.

Læs om boligrenter og boligpriser

Det sker der med investeringer og opsparinger

De globale markeder oplever udsving. Følg med i, hvad det betyder for dine investeringer, og læs om nye muligheder for opsparing.

Læs om investering og opsparing

Sådan påvirkes din pension

Vi har samlet en række svar på de spørgsmål om pension, der presser sig mest på i denne tid. De handler typisk om, hvad markedsuroen betyder for de investerede pensionsmidler.

Læs, hvordan din pension påvirkes