Din personlige Private Banking-rådgiver

En tæt relation og god service er en naturlig del af det at være kunde i Nordea Private Banking. Vi vægter professionalisme, dialog og den personlige relation meget højt.

Din rådgiver En plan for din formue Din rådgiver

En rådgiver - masser af specialister

Din Private Banking-rådgiver er din finansielle sparringspartner og vil stå for den løbende dialog om udviklingen i din formue. 

Din rådgiver vil skabe overblik over din formue. Derefter vil han/hun lave en finansiel plan sammen med dig, som er baseret på dine drømme og behov samt din risikoprofil.

Derudover er din rådgiver bindeled til en lang række af Nordeas eksperter. Sammen med disse specialister kan din Private Banking-rådgiver hjælpe dig med at finde den optimale sammensætning af din formue, og rådgive om skat, pension og andre områder.

Hvis du er virksomhedsejer kan din rådgiver blandt andet også hjælpe med balancen mellem din virksomheds- og privatøkonomi, ejerstruktur og generationsskifte.

Din Private Banking-rådgiver er certificeret inden for investering. 

Mød en Private Banking-rådgiver

En plan for din formue

En plan for din formue

Når din Private Banking-rådgiver drøfter investering med dig, sker det altid med udgangspunkt i din personlige finansielle plan, som vi laver sammen med dig, når du bliver kunde i Private Banking. 

Din finansielle plan omfatter:

  • Dine og din families ønsker og planer for fremtiden
  • Din investeringsprofil, det vil sige dine forventninger til afkast sammenholdt med den risiko, du vil påtage dig
  • Din ønskede porteføljesammensætning
  • Skatteforhold
  • Dine specielle ønsker eller restriktioner i forhold til dine investeringer

Din Private Banking-rådgiver evaluerer planen en gang om året sammen med dig for at sikre, at strategien stadig stemmer overens med dine ønsker og fremtidsplaner.