Særlige investeringsmuligheder

Nordeas særlige investeringsprodukter giver dig mulighed for på en nem måde at investere i finansielle produkter, der normalt er vanskelige at få adgang til for private investorer. Med Nordeas særlige investeringsprodukter kan du investere i udviklingen i blandt andet aktier, virksomhedsobligationer, valutaer og råvarer.

Certifikater Beviser Strukturerede obligationer Valutaobligationer Certifikater

Certifikater

Nordeas Bull & Bear certifikater er produkter til den aktive og erfarne investor. Bull & Bear certifikater giver større mulighed for at tilpasse investeringer til dine forventninger til markedet. Du kan dermed både tjene penge ved stigende eller faldende markeder afhængigt af hvilke certifikater, du investerer i. Samtidigt kan du sætte fart på investeringerne med et certifikat med gearing hvilket også medfører en tilsvarende risiko for større tab.

Med vores bull-certifikater, nyder du godt af en stigning i det underliggende aktiv. Og investerer du i et bear-certifikat, stiger værdien af din investering, når det underliggende aktiv falder.

Læs mere om certifikaterÅbner i nyt vindue 

Beviser

Beviser

Beviser giver dig mulighed for at investere i blandt andet aktier og virksomhedsobligationer. Beviser kan konstrueres, så de afspejler en bestemt forventning til markedet og en ønsket risiko.

Læs mere om beviserÅbner i nyt vindue

Strukturerede obligationer

Strukturerede obligationer

Med Nordeas strukturerede obligationer kan du investere i blandt andet aktier, valutaer, renter og råvarer med en kendt og begrænset risiko. Strukturerede obligationer giver blandt andet adgang til finansielle markeder, der normalt er vanskelige at få adgang til.

Læs mere om strukturerede obligationerÅbner i nyt vindue

Valutaobligationer

Valutaobligationer

Nordeas valutaobligationer følger udviklingen i en række forskellige udenlandske valutaer. Valutaobligationerne er konstrueret, så de svarer til en placering i obligationer fra de pågældende lande i lokal valuta. Det vil sige, at du kan opnå en rente, der afhænger af det pågældende lands lokale renteniveau i obligationens løbetid, og at du er fuldt eksponeret over for udviklingen i landets valuta.

Læs mere om valutaobligationerÅbner i nyt vindue