Arv og gaver

At skabe struktur på formuen handler i høj grad om at sikre dig og din familie ved hjælp af arv og testamente.

Arv og testamente Gaver Arv og testamente

Arv og testamente

I dag har kun hver femte dansker skrevet testamente. Hvis du ikke har skrevet testamente, risikerer du, at din formue ikke går til dem, du ønsker. Med et testamente kan du leve i tryghed om, at de(n) efterladte kan fortsætte livet, hvis det skulle ske, at du går bort tidligere end ventet.

Det er fornuftigt at tage stilling til, hvordan din formue skal videregives, når du en dag ikke er her mere. Dette kan eksempelvis gøres ved at skrive et testamente.

Din formuerådgiver hjælper dig med at lægge en plan for, hvordan du bedst muligt sikrer dine nærmeste. Vi samarbejder naturligvis gerne med din advokat for at få skabt den løsning, der passer til dine ønsker.

Gaver

Gaver

Du er måske begyndt at overveje, hvordan din formue skal gives videre til næste generation - hvad enten det er i form af materielle gaver eller pengegaver. Dermed kan du opleve glæden ved at se, hvordan din formue hjælper dine nærmeste godt på vej i livet.

Det kan i mange tilfælde være fordelagtigt at tænke gaver ind på et tidligt tidspunkt. Der er en grænse for, hvor meget man må give om året i forhold til skat.

Din Private Banking-rådigver kan hjælpe med at rådgive dig om, hvordan du kan dele ud af din formue på den mest fordelagtige måde, hvis du ønsker det.