En personlig plan for dine investeringer

Private Banker Christina LarsenChristina Larsen er Private Banking-rådgiver i Private Banking i København. Hun har sit fokus på at udarbejde individuelle investeringsplaner for sine kunder og deres formue i forhold til deres ønsker og drømme for fremtiden.

Hvordan får jeg mest ud af min formue? Hvordan er aktiemarkederne lige nu? Hvad kan jeg forvente i afkast på obligationer, og hvilke investeringsmarkeder ser spændende ud?

Christina Larsen er Private Banking-rådgiver og er en af de personlige rådgivere, du som Private Banking-kunde får tilknyttet, når du skal investere din formue. Hun sidder klar til at svare på spørgsmål, og hun lægger al sin energi i at udarbejde de mest optimale individuelle investeringsløsninger til sine kunder. Christina Larsen er, som alle andre investeringsrådgivere i Nordea Private Banking, certificeret inden for komplekse investeringsprodukter, hvilket sikrer et højt fagligt niveau.

”Når jeg rådgiver mine kunder, tager jeg altid afsæt i deres ønsker og drømme samt deres planer for fremtiden. På den måde får vi i samarbejde lagt en plan for deres formue, som de selv har del i. Derudover er det mit ansvar at følge op på investeringerne samt løbende sikre mig, at de har den rigtige investeringsprofil i forhold til deres plan. Risikoen hænger oftest sammen med det forventede afkast, som mange har en holdning til,” fortæller Christina Larsen.

Fingeren på pulsen
Netop det at have fingeren på pulsen på investeringsmarkederne og løbende være i kontakt med kunderne er det, som Christina Larsen brænder mest for i sit daglige arbejde i Private Banking.

”Jeg elsker kundekontakten og den tætte relation, som jeg løbende opbygger med mine kunder gennem årene,” fortæller Christina Larsen.

Som kunde i Nordea Private Banking er du blandt bankens vigtigste kunder. Det betyder også, at du som kunde kan stille store krav til os. Det er Christina Larsen helt enig i. Derfor mener hun også, at kunderne altid kan forvente, at hun som investeringsrådgiver både er let at få fat på, og at hun kan svare på spørgsmål indenfor investeringsområdet og være en god sparringspartner, der holder styr på detaljerne.

”I løbet af en arbejdsdag kan jeg møde flere familier, hvor jeg kan gøre en stor forskel i forhold til deres fremtidsplaner. Mens jeg holder øje med investeringsmarkederne og tager hånd om deres formue sammen med hele mit bagland i Nordea Private Banking, kan de bruge tiden på deres karriere, familieliv, interesser, børn og børnebørn og hvad der ellers betyder meget for dem,” siger Christina Larsen.