Hvad er Private Banking?

Vi tilbyder skræddersyede serviceydelser og rådgivning til privatpersoner, fonde, holdingselskaber, foreninger og legater med en investerbar formue over 4 mio. kroner.

Hvem er vi Hvad får du som kunde Hvem er vi

Nordea Private Banking betjener Nordeas mest velhavende kunder, både privatpersoner, holdningselskaber, fonde og foreninger. 

Vi er ’en bank i banken’ med vores egne investeringsrådgivere, formuerådgivere, bankrådgivere og skattespecialister. Kerneydelsen er investeringsrådgivning. Det vil sige at vores kunder blandt andet vælger os for at få forvaltet deres formue bedst muligt, herunder få det bedst mulige afkast af deres investeringer inden for de aftalte rammer. 

Rådgivningen er bredt favnende og indebærer blandt andet også rådgivning om formuestruktur, boliglån og forsikringer´. Vil tilbyder desuden en række eksklusive services til vores kunder, såsom kreditkort med lounge adgang i lufthavne, eksklusive events og meget mere. 

Nordea Private Banking findes i alle fire nordiske lande samt i Luxembourg og Singapore. Vi positionerer os selv som Nordens største og førende kapitalforvalter, der skræddersyr individuelle løsninger til vores kunder.  

Hvad får du som kunde

Hvad får du som kunde

Se afdelingsleder Heidi Olsen fortælle om, hvordan vi kan hjælpe dig med at pleje din formue.