Sådan bliver du kunde

Det er nemt at blive kunde i Nordea Private Banking. Første skridt er et møde, hvor vi sammen gennemgår, hvilke muligheder din formue rummer.

Hvem kan blive kunde Kontakt os Her finder du os Bosat i udlandet Hvem kan blive kunde

Hvem kan blive kunde

Vi tilbyder serviceydelser og rådgivning til private, fonde, holdingselskaber, foreninger og legater med en investerbar formue over 4 mio. kroner (friværdi i bolig og pensionsmidler, der ikke selv kan disponeres over, fx arbejdsmarkedspensioner, tælles ikke med).

Kontakt os

Kontakt os

Du kan altid kontakte os på telefon. Vi sidder klar ved telefonen 24/7 alle dage året rundt. Skriver du til os på mail eller via kontaktformularen, kan du forvente svar inden for 24 timer (på hverdage). 

Her finder du os

Her finder du os

Som kunde i Nordea Private Banking vil du blive betjent fra en af vores 10 Private Banking-afdelinger eller fire formueforvaltningsenheder. Vi møder dig der, hvor det passer dig bedst. Se på kortet, hvor du finder os.

Find din lokale afdeling

Bosat i udlandet

Bosat i udlandet

Er du bosiddende uden for Skandinavien vil du blive betjent af vores afdeling for International Private Banking. Fra vores afdelinger i Luxembourg, Schweiz og Singapore står flere end 400 medarbejdere klar til at hjælpe dig med investering, formueplanlægning, spørgsmål i forbindelse med skat og rådgivning i forbindelse med køb og sal af fast ejendom.

Kontakt International Private Banking