Løbende markedsopdateringer

Ønsker du at følge med i udviklingen på de finansielle markeder, så holder vi dig opdateret, både i dagligdagen og når der sker store udsving.

Markedsopdateringer Webinarer Markedsopdateringer

Markedsopdateringer

Vi holder altid øje med, hvordan de finansielle markeder udvikler sig. Du kan selv vælge, hvor ofte du vil blive orienteret om, hvordan det går. 

Du kan vælge at modtage opdateringer om obligations- og aktiemarkederne flere gange dagligt, så du altid er opdateret på den seneste udvikling. Hver morgen kan du få et overblik over dagens vigtigste begivenheder og nøgletal, inden markederne åbner, mens du om eftermiddagen kan få en status på dagens udvikling.

Hver uge kan du også få obligations- og aktiespecialisternes bud på, hvor i verden og i hvilke værdipapirer, du bør placere dine investeringer.

Endeligt kan du også månedligt få Private Banking-strategernes input til den optimale sammensætning af din portefølje. Alt sammen naturligvis bundet sammen i dialogen med din Private banking-rådgiver.

Webinarer

Webinarer

Sker der større udsving i markedet, vil du blive inviteret til et webinar, som er et online telefonmøde. Her er det typisk vores chefstrateg, der sætter ord på markedssituationen og giver dig vores holdning.

Private Banking-webinarerne giver dig en unik direkte adgang til Nordeas ledende strateger, som er ansvarlige for Nordeas overordnede investeringsstrategi, og du har mulighed for at stille spørgsmål til ham/hende, der præsenterer.

Webinarerne giver et indgående indblik i Nordeas syn på udviklingen i den finansielle verden, som kan have indflydelse på dine investeringer.

Se eksempel på et tidligere webinar:

I dette tidligere afholdte webinar giver Chefstrateg, Bjarne Breinholt Thomsen, et indblik i udviklingen på de finansielle markeder og betydningen for investeringsstrategien.

Se den optagede version af webinaret fra 18. januar 2016.Åbner i nyt vindue

Efter du har indtastet dit navn og e-mail, kommer du til optagelsen.

OBS:Dette er et tidligere afholdt webinar. 

Private Banking-kunder vil blive inviteret til fremtidige webinarer over e-mail.