Online services

I din travle hverdag er det vigtigt at kunne komme i kontakt med din bank, hvor og når det passer dig. Det er vi helt klar over, og derfor er vi aldrig længere end få klik væk.

Netbank Nordea Investor Webinar Netbank

Netbank

I Netbank finder du dit eget Private Banking-univers, hvor du får et enkelt overblik over din formue. Her kan du også se den seneste udvikling i dine investeringer og på værdipapirmarkederne.

Du har også mulighed for at skrive til os fra Netbank, hvis du har nogle spørgsmål eller har brug for at komme i kontakt med os.

Nordea Investor

Nordea Investor

Ønsker du at handle værdipapirer eller at følge markedsudviklingen, så passer Nordea Investor perfekt til dig. I Nordea Investor kan du finde inspiration til dine investeringer i de mange nyheder, analyser og markedskommentarer fra Nordeas eksperter.

Du kan sætte Nordea Investor op, så den passer præcis til dig og dine behov.

På Nordea Investor kan du handle på egen hånd, men har du brug for investeringsrådgivning, står vi selvfølgelig altid til rådighed.

Webinar

Webinar

Sker der store udsving på markederne, er vi klar til at sætte dig i direkte forbindelse med vores ledende investeringsstrateger. Det sker gennem såkaldte webinarer, der er online telefonmøder. Her vil en af vores strateger sætte ord på markedssituationen og give dig vores holdning til udviklingen. Deltager du i et webinar, har du også mulighed for at stille spørgsmål.