Sammensæt den bedste portefølje

Hvordan ser den rigtige portefølje ud for dig? Når vi har identificeret dine behov og ønsker, sammensætter vi din portefølje sammen med dig.

Det handler om at sprede risikoen

Al vores investeringsrådgivning er baseret på et solidt teoretisk fundament, kombineret med mange års erfaring.

Dit syn på risiko og afkast er med til at bestemme din porteføljes aktivfordeling – dvs. blandingen af obligationer, aktier, alternative investeringer, kontanter og andre typer aktiver.

Hvert aktiv har sit eget niveau for risiko og afkast og vil reagere i forskelligt i forskellige markedssituationer. En blanding af aktivklasser i din portefølje vil reducere din overordnede risiko og give et mere stabilt afkast. Vores mål er at opnå det højeste afkast med den laveste risiko. Det handler om at tage risiko for at få afkast uden at løbe en unødig risiko.

Investeringsløsninger

Den største del af afkastet kommer fra porteføljens blanding af forskellige aktivklasser og i praksis bliver anbefalingerne gennemført i form af investeringsprodukter og -løsninger.

Som kunde i Private Banking kan du vælge blandt en række traditionelle og alternative investeringer, som kan kombineres efter dit specifikke behov. I Nordea integrerer vi bæredygtighed i vores investeringsprodukter. Vi mener, at det giver værdi både for dig som individuel kunde og for samfundet generelt.

Taktiske anbefalinger

Kortsigtede ændringer baseret på vores globale markedssyn

Hvis du er interesseret i de finansielle markeder og gerne vil have en mere aktiv tilgang til dine investeringer, kan vi tilbyde en kortsigtet afvigelse med det formål at forhøje afkastmulighederne. Vores taktiske anbefalinger er baseret på vores aktuelle globale syn på markedsforholdene samt analyser og anbefalinger fra vores eksperter inden for makroøkonomi, aktier, valuta, obligationer og rentemarkederne.

Kontakt Private Banking

Ring 70 33 55 66

Hverdage 08:30-17:00