Se hvad vi kan tilbyde dig som Private Banking kunde

Formuepleje handler ikke kun om nu og her, men også om, hvordan du og din familie er sikret bedst fremover. Det tager vi meget gerne et møde om.

En personlig rådgiver og adgang til specialistviden

Hos os får du en personlig rådgiver, som er din finansielle sparringspartner. I samarbejde med vores team af rådgivere lægger I en plan, som hjælper med at sikre dig og din familie bedst muligt. Vi er med dig som en betroet partner hele vejen i alle aspekter af formuepleje. Hos os handler det om at udfolde din formues fulde potentiale – både på kort og lang sigt.

Vi tilbyder serviceydelser og rådgivning til private, fonde, selskaber, foreninger og legater med en investerbar formue over 4 mio. kroner. Det hele starter med et møde, og du bestemmer selv, om det skal være i en af vores afdelinger, online foran computeren eller hjemme hos dig selv.

Vi er nr. 1 til private banking i 2023

Det amerikanske finansmagasinet Global Finance Magazine har udråbt Nordea som nummer 1 til Private Banking i Danmark, Sverige, Norge og Finland.

Best private bank - original 1

Bliv Private Banking kunde

Hvis du vil høre mere om, hvad Private Banking kan tilbyde dig, skal du udfylde felterne.

Du er også velkommen til at ringe til os på 70 33 03 06Åbner i nyt vindue.

Vi bruger kun din e-mail, hvis vi ikke kan få fat i dig på telefonen. Vi gemmer ikke din e-mail og deler den ikke med andre.
Politik om databehandling 
Hvis du ønsker at vide, hvordan vi håndterer personoplysninger i Nordea, kan du læse om Nordeas politik om databehandling her.

Ups! Tillad Marketing cookies for at se indhold som dette fra Nordea

Ups! Tillad Marketing cookies for at se indhold som dette fra Nordea

Hør hvad vi kan gøre for dig

Vi sidder klar ved telefonen døgnet rundt!

70 33 55 66 Åbner i nyt vindue

Nordea Private Banking kort fortalt: