Netbank

I Nordeas netbank kan du døgnet rundt nemt og sikkert ordne dine daglige bankforretninger. Netbank giver dig adgang til oplysninger om dine konti og lån, samt et overblik over din formue. Ligesom du kan søge information om kreditkort, skrive til os, betale dine regninger, overføre penge og meget mere.

Kom godt i gang med Netbank

Nordea Investor

Hvis du ønsker at følge markedet og investere online, er Nordea Investor et ideelt og fleksibelt valg. Nordea Investor virker på computer, smartphone og tablet. Nordea Investor kan skræddersys til dine behov og gør din online-handel simpel og let. Vi er selvfølgelig altid til rådighed, hvis du ønsker investeringsrådgivning.

Kom godt i gang med Nordea Investor

Online-møder

Med online-møder med din Private Banking-rådgiver opnår du en høj grad af fleksibilitet. Du kan holde møder hjemmefra, på jobbet eller fra sommerhuset. Det kræver blot en internetforbindelse og en Nordea adgangskode – og selvfølgelig enten en computer, iPhone, iPad eller Android enhed.

Kom godt i gang med Online-møder

Mobilbank

Med vores mobilbank kan du nemt og sikkert ordne dine daglige bankforretninger på din smartphone eller tablet. I appen kan du nemt få adgang til dit kontooverblik og de mest populære services, fx betale regninger og skrive til os. Nordeas mobilbank er tilgængelig på iPhone, iPad og Android telefoner.

Kom godt i gang med Mobilbanken

Nordea Wallet

Betal dine småkøb med din telefon, på få sekunder - uden brug af plastikkort. Nordea Wallet giver dig hurtigt og nemt et overblik og detaljer over dit kortforbrug. Derudover kan du få en oversigt for dine abonnementer betalt med betalingskort og du har muligheden for at framelde inaktive abonnementer.

Kom godt i gang med Nordea Wallet

MitID

Med MitID kan du logge på Netbank og Mobilbank direkte fra din smartphone eller tablet.

Kom godt i gang med MitID

Apple Pay

Med Apple Pay kan du nemt, hurtigt og sikkert betale med din iPhone og Apple Watch. Du kan bruge Apple Pay i de fleste butikker både i Danmark og i udlandet, og du kan betale i apps og i online-butikker. Du godkender dine køb med Touch ID eller Face ID uden brug af pinkode, og du kan tilmelde alle dine Nordeakort.

Kom godt i gang med Apple Pay

Google Pay

Som kunde i Nordea, er det muligt at bruge Google Pay på din Android-mobil. Lad din pung blive derhjemme og betal ved alle kontaktløse kortterminaler i hele verden – nemt, hurtigt og sikkert. Med Google Pay kan du betale i de fleste butikker, på nettet og i apps. Kom i gang via Nordea Wallet.

Kom godt i gang med Google Pay

MobilePay

Mere end tre millioner danskere har downloadet MobilePay og benytter den til at overføre penge til hinanden.

Kom godt i gang med MobilePay