Online services

Som Private Banking-kunde har du, udover adgang til Nordeas online-services og –løsninger, også adgang til specifikke Private Banking-løsninger.

Netbank Åbner i nyt vindue

I Nordeas netbank kan du døgnet rundt nemt og sikkert ordne dine daglige bankforretninger. Netbank giver dig adgang til oplysninger om dine konti og lån, samt et overblik over din formue. Ligesom du kan søge information om kreditkort, skrive til os, betale dine regninger, overføre penge og meget mere.

Læs mere Åbner i nyt vindue

Nordea Investor Åbner i nyt vindue

Hvis du ønsker at følge markedet og investere online, er Nordea Investor et ideelt og fleksibelt valg. Nordea Investor virker på computer, smartphone og tablet. Nordea Investor kan skræddersys til dine behov og gør din online-handel simpel og let. Vi er selvfølgelig altid til rådighed, hvis du ønsker investeringsrådgivning.

Læs mere Åbner i nyt vindue

Online meetings Åbner i nyt vindue

Med online-møder med din Private Banking-rådgiver opnår du en høj grad af fleksibilitet. Du kan holde møder hjemmefra, på jobbet eller fra sommerhuset. Det kræver blot en internetforbindelse og en Nordea adgangskode – og selvfølgelig enten en computer, iPhone, iPad eller Android enhed.

Læs mere Åbner i nyt vindue

Mobilbank Åbner i nyt vindue

Med vores mobilbank kan du nemt og sikkert ordne dine daglige bankforretninger på din smartphone eller tablet. I appen kan du nemt få adgang til dit kontooverblik og de mest populære services, fx betale regninger og skrive til os. Nordeas mobilbank er tilgængelig på iPhone, iPad og Android telefoner.

Læs mere Åbner i nyt vindue

Apple Pay Åbner i nyt vindue

Med Apple Pay kan du nemt, hurtigt og sikkert betale med din iPhone og Apple Watch. Du kan bruge Apple Pay i de fleste butikker både i Danmark og i udlandet, og du kan betale i apps og i online-butikker. Du godkender dine køb med Touch ID eller Face ID uden brug af pinkode, og du kan tilmelde alle dine Nordeakort.

Læs mere Åbner i nyt vindue

Google Pay Åbner i nyt vindue

Som kunde i Nordea, er det muligt at bruge Google Pay på din Android-mobil. Lad din pung blive derhjemme og betal ved alle kontaktløse kortterminaler i hele verden – nemt, hurtigt og sikkert. Med Google Pay kan du betale i de fleste butikker, på nettet og i apps.

Læs mere Åbner i nyt vindue

Kontakt Private Banking

Ring 70 33 55 66

Hverdage 08:30-17:00