Private Banking er mange ting

Lad os kort fortælle dig om, hvad vi tilbyder.

Din Private Banking-rådgiver

Din rådgiver, som er en kompetent og erfaren formueforvalter, er din primære kontaktperson. Sammen med din rådgiver kan du afdække, hvordan din formue bedst forvaltes ud fra din økonomiske situation. Din rådgiver kan også inddrage andre specialister i Nordea.

Læs mere

Hele din formue tages i betragtning

Når vi rådgiver dig om, hvordan du med din formue bedst muligt kan få opfyldt dine ønsker og behov, inddrager vi hele din formue, herunder eventuelle virksomheder, pensionsopsparinger og ejendomme. Formueplanlægning og -rådgivning handler i høj grad om arv og generationsplanlægning samt om at finde løsninger i forbindelse med større begivenheder eller ændringer i dit liv. Sammen finder vi de bedste løsninger til at sikre din formue.

Læs mere

Investeringsrådgivning

Vores rådgivning og løsninger tager udgangspunkt i dine særlige behov og ønsker. Uanset om du foretrækker, at vi sammensætter og forvalter din investeringsportefølje, eller du gerne selv vil spille en mere aktiv rolle, er vi her for dig. Sammen lægger vi en finansiel plan, som danner grundlag for al rådgivning, vi giver dig.

Læs mere

Daglige bankforretninger

Vi kan hjælpe dig med dine daglige bankforretninger og gøre tingene nemmere for dig – fx med betalingstjenester og eksklusive kreditkort. Har du brug for et lån eller et realkreditlån til dig selv eller din virksomhed, kan vi også hjælpe dig. Vores kundeservice er kun et telefonopkald væk, og du kan altid få fat i os.

Læs mere

Vi holder dig opdateret

Ud over møderne med din rådgiver får du også mulighed for at deltage i seminarer, webinarer og særlige arrangementer. Du vil modtage nyhedsbreve, porteføljeoversigter, markedskommentarer og det digitale magasin Talk – vores kundemagasin med nyheder og artikler om trends, iværksætteri og nye ideer, der kan bidrage til at skabe en bedre verden.

Læs mere

En betroet partner Åbner i nyt vindue

Nordea er den største finanskoncern i Norden og en af de førende banker i Europa. Vi er en finansielt stabil bank og en af få europæiske banker med en AA-rating. I løbet af årene har vi vundet mange priser, bl.a. har Euromoney tildelt os prisen som den bedste bank inden for Private Banking i Norden og Baltikum. Over 90.000 kunder har valgt os som finansiel samarbejdspartner. Vi vil gøre vores yderste for også at være din betroede partner.

Læs mere Åbner i nyt vindue