Svære tider

Nogle gange ændrer dit liv sig på en måde, du ikke har taget højde for. Det kan være problemer i din familie, fx tab af indkomst, skilsmisse, sygdom eller dødsfald. Vi kan rådgive dig i alle livets faser, også i de svære tider.

Skilsmisse

En skilsmisse er følelsesmæssigt svær, men kan også indebære økonomiske vanskeligheder. Du har måske brug for en sparringspartner til at beslutte, hvordan du beskytter din formue.

Tab af indkomst

Selvom din økonomiske situation er god, kan alt hurtigt ændre sig. Din indkomst kan falde markant, du kan miste dit job, eller der kan ske andre ubehagelige ting. Vi kan hjælpe dig, så du står godt rustet, hvis dine økonomiske forhold pludselig ændrer sig.

Sygdom

Mange er bekymret for ikke længere at kunne tage sig af deres egen økonomi, hvis de bliver syge eller mentalt svækkede. Med en fuldmagt kan du bemyndige en person, du har tillid til, til at tage sig af din formue og disponere på dine vegne. Vi er klar til at tale med dig om, hvordan du gør det – i god tid. 

Når du ikke længere er her

Hvem arver din formue? Det afhænger af din familiesituation og dine ønsker. Et testamente kan sikre, at din formue bliver fordelt i overensstemmelse med dine ønsker inden for rammerne af lovgivningen. Vi kan hjælpe dig med at finde ud af, hvad der skal til for at imødekomme dine ønsker og undgå ubehagelige overraskelser eller strid mellem dine nærmeste og arvinger, når den dag kommer.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Kontakt os

Kontakt Private Banking

Ring 70 33 55 66

Hverdage 08:30-17:00