Surfer in ocean - Small
Skilsmisse

En skilsmisse er følelsesmæssigt svær, men kan også indebære økonomiske vanskeligheder. Du har måske brug for en sparringspartner til at beslutte, hvordan du beskytter din formue.

mature woman looking out window small overlay
Tab af indkomst

Selvom din økonomiske situation er god, kan alt hurtigt ændre sig. Din indkomst kan falde markant, du kan miste dit job, eller der kan ske andre ubehagelige ting. Vi kan hjælpe dig, så du står godt rustet, hvis dine økonomiske forhold pludselig ændrer sig.

Holding hands at wood table - Small
Sygdom

Mange er bekymret for ikke længere at kunne tage sig af deres egen økonomi, hvis de bliver syge eller mentalt svækkede. Med en fuldmagt kan du bemyndige en person, du har tillid til, til at tage sig af din formue og disponere på dine vegne. Vi er klar til at tale med dig om, hvordan du gør det – i god tid. 

girl in nature with phone small overlay
Når du ikke længere er her

Hvem arver din formue? Det afhænger af din familiesituation og dine ønsker. Et testamente kan sikre, at din formue bliver fordelt i overensstemmelse med dine ønsker inden for rammerne af lovgivningen. Vi kan hjælpe dig med at finde ud af, hvad der skal til for at imødekomme dine ønsker og undgå ubehagelige overraskelser eller strid mellem dine nærmeste og arvinger, når den dag kommer.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Kontakt os

Kontakt Private Banking  

Ring 70 33 03 06

Hverdage 08:30-17:00