PB-happy-couple-in-kitchen-small
Flytte sammen

Hvad bør du overveje, hvis du ønsker at flytte sammen med din kæreste, uden at I bliver gift? Lad os sparre sammen og drøfte mulighederne for at beskytte din formue, hvis I senere skulle flytte fra hinanden igen.

playful couple hugging at window small overlay
Giftes

Har du fundet den eneste ene, som du vil giftes med? Vi kan rådgive dig om de økonomiske aspekter før du siger ”ja”.

father playing with his child small overlay
Få børn eller børnebørn

At få et barn er en gave, men det kræver visse forberedelser, også økonomiske. Vi kan rådgive dig om, hvordan du kan spare op på dine børns vegne, og hvordan du kan planlægge at give hele eller dele af din formue videre til dem. 

mature couple enjoying the city small overlay
Gift igen
En ny chance! Men glem ikke at tænke på, hvordan et nyt ægteskab påvirker børn, din nye ægtefælle og eventuelle bonusbørn. Hvordan kan du sikre fremtiden for dine nærmeste og samtidig sørge for, at sol og vind bliver fordelt ligeligt?
senior man fishing from bridge small overlay
På vej på pension
Når du begynder at overveje at gå på pension, er du velkommen til at tale med din rådgiver i Private Banking, som kan hjælpe dig med at lægge en strategi, der opfylder dine ønsker, så du kan få et godt liv som pensionist.
Woman in flower field SMALL
Udleve dine drømme
Måske er det tid til at slappe af og nyde frugterne af, hvad du har skabt. Hvad vil du gerne lave? Sejle tværs over Atlanten, købe et sommerhus eller bruge tid og penge på godgørende formål? Vi kan hjælpe dig med at lægge en plan, der opfylder dine drømme.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Kontakt os

Kontakt Private Banking  

Ring 70 33 03 06

Hverdage 08:30-17:00