Hold dig opdateret

Vi vil holde dig opdateret og forsyne dig med information om fx udviklingen i din portefølje.

Løbende markedsopdateringer

For at hjælpe dig med at træffe investeringsbeslutninger udvælger vi relevant information fra hele verden og gør den tilgængelig for dig. Du får adgang til markedsopdateringer, kommentarer og rapporter fra vores eksperter i form af arrangementer, webinarer, artikler, podcasts og videoer.

Som kunde modtager du magasinet Share med artikler om kreative mennesker og ideer, der begejstrer os og gør os interesserede i verden omkring os.

Markedsopdateringer

Nordea Pulse er podcasten til dig, som gerne vil have fingeren på pulsen på finansmarkederne og høre mere om, hvordan vores investeringsstrateger ser investeringsmuligheder og hvilke aktuelle trends, der påvirker markederne.  

Hør vores podcastÅbner i nyt vindue

Diskretionær porteføljepleje

Hold dig opdateret med vores podcast, hvor vi opsummerer de vigtigste begivenheder i Private Banking og Premium Portefølje. God fornøjelse! 

  
Hør vores podcastÅbner i nyt vindue

Webinar

Hver måned inviterer vi til et webinar, hvor vores strateger giver deres syn på de finansielle markeder. Lejlighedsvis vil en aktieanalytiker kommentere på enkeltaktier i fokus.  

Møderne afholdes den første tirsdag i hver måned. 

Følgende datoer er planlagt  

Tirsdag 5. marts 2019 kl. 17.00

Tirsdag 2. april 2019 kl. 17.00

Se eksempel på et tidligere webinar

I dette tidligere afholdte webinar orienterer seniorstrateg Andreas Østerheden dig om bankens vurdering af de finansielle markeder.

Kontakt Private Banking

Ring 70 33 55 66

Hverdage 08:30-17:00