Dig og din formue

Formue betyder forskellige ting for forskellige mennesker. For dig betyder det måske at få en virksomhed til at vokse eller at have friheden til at leve det liv, du ønsker for dig selv og din familie. Uanset hvilke personlige mål du har, står vi klar til at hjælpe dig med at føre dem ud i livet.

Hvad betyder formue for dig?

I Private Banking ved vi, at intet er vigtigere end tillid. Som kunde hos os kan du være sikker på, at din formue er i de bedste hænder. Vi tilbyder dig rådgivning, der tager udgangspunkt i din økonomiske situation og dine ønsker, uanset om det drejer sig om at øge formuen, beskytte den eller give den videre til næste generation, når tiden er inde til det. Sammen med din personlige rådgiver i Private Banking kan du få lagt den rigtige strategi for din formue.    

Har du en portefølje af finansielle instrumenter eller andre aktiver som fx investerings- eller holdingselskaber og fast ejendom i Danmark eller i udlandet, vil der blive taget højde for alle disse ting og meget mere, når du og din rådgiver lægger en plan for, hvordan du kan nå dine finansielle mål. 

Kontakt Private Banking  

Ring 70 33 55 66

Hverdage 08:30-17:00