Sammen finder vi de bedste løsninger til dine specifikke behov

PB-woman-looking-at-information-small
Optimering af din formue

For at kunne give dig tilstrækkelig rådgivning, er det vigtigt for os at fået fuldt overblik over hele din formue – fra pensionsopsparing og frie midler til ejendomme og virksomheder. Du og din Private Banking-rådgiver vil sammen med et bredt team af eksperter udarbejde en plan, der imødekommer dine nuværende og fremtidige behov. Vi er din sparringspartner, som lytter til dig, dine spørgsmål, bekymringer og ideer.

Three children in a field at sunset with their golden retriever dog - Small

Planlægning af større livsbegivenheder

Vi hjælper dig med at planlægge større livsbegivenheder og forberede livsændringer bedst muligt. Det handler om at sikre fremtiden for dig, din familie herunder børn og børnebørn. Der er mange spørgsmål, der med fordel kan drøftes i god tid. Har du fx tænkt over, hvordan tilværelsen skal se ud, når du ikke længere arbejder, hvem der skal arve efter dig eller hvordan du overdrager din virksomhed bedst muligt, når du træder tilbage? Din Private Banking-rådgiver er sammen med vores team af specialister klar til at guide dig gennem disse spørgsmål.

Couple relaxing in pool outdoor city - small

At leve i en globaliseret verden

Det er ikke usædvanligt at have en international karriere eller at have børn, der ønsker at studere og muligvis etablere sig i udlandet. Du skal være opmærksom på, at dette kan medføre yderligere kompleksitet i relation til din formue. Vi sparrer gerne med dig vedrørende disse valg.

Kontakt Private Banking  

Ring 70 33 03 06

Hverdage 08:30-17:00