Tryghed hele vejen rundt

Det kræver passion og en stærk vilje at blive en succes, og du er sikkert vant til at gøre mange ting selv uden hjælp fra andre. Men manglende tid eller viden gør det måske svært for dig at få din eller din virksomheds overskydende kapital til at yngle.

Heldigvis behøver du ikke gøre alt selv. Akkurat som du brænder for din virksomhed, brænder vi for formueforvaltning, og sammen lægger vi en finansiel plan, der både omfatter dine personlige midler og din virksomheds aktiver. 

Vores rådgivning er baseret på et holistisk syn, der omfatter dine formueforhold såvel som dine ønsker og mål i livet. Vi hjælper dig med at skabe tryghed og klarhed om din formue, så du kan fokusere på din virksomhed. 

Personlig rådgiver

PB-advisor-and-woman-small

Som kunde i Private Banking får du en personlig Private Banker, som har tid til at lære dig og dine ønsker og behov at kende. Med vores holistiske tilgang kan vi hjælpe dig med at få mest muligt ud af din formue nu og i fremtiden.

Netværk af specialister

Vores kompetencer, ekspertviden og ressourcer kommer til udtryk i vores rådgivning. Din personlige Private Banker kan altid inddrage vores stærke netværk af specialister, når vi rådgiver dig.

Udvid dit netværk


Bliv inviteret til arrangementer med fokus på de temaer, der er vigtige for dig som virksomhedsejer. Her er der også god mulighed for at netværke, få inspiration og dele erfaringer og viden med andre. 

Vil du starte en ny virksomhed?

Vi hjælper dig med at åbne dørene

Har du en forretningsdrøm, du gerne vil udleve? Måske har dine forældre, bedsteforældre eller oldeforældre tidligere med succes drevet en virksomhed, og nu vil du følge i deres fodspor, men med dine egne ideer. Eller måske har du lige solgt en virksomhed og ønsker nu at gå i gang med dit næste virksomhedsprojekt.

Uanset dit udgangspunkt kan du drage fordel af vores erfaringer, netværk og ekspertise, når du går med tanker om at starte ny virksomhed. Vi kan skabe kontakt til personer, som du gerne vil tale med, for eksempel i vores erhvervsafdeling eller med ligesindede potentielle partnere. Du kan også få hjælp fra vores specialister, så du kommer godt fra start.

Hør mere om dine muligheder

Bliv ringet op