Tryghed hele vejen rundt

Det kræver passion og en stærk vilje at blive en succes, og du er sikkert vant til at gøre mange ting selv uden hjælp fra andre. Men manglende tid eller viden gør det måske svært for dig at få din eller din virksomheds overskydende kapital til at yngle.

Heldigvis behøver du ikke gøre alt selv. Akkurat som du brænder for din virksomhed, brænder vi for formueforvaltning, og sammen lægger vi en finansiel plan, der både omfatter dine personlige midler og din virksomheds aktiver. 

Vores rådgivning er baseret på et holistisk syn, der omfatter dine formueforhold såvel som dine ønsker og mål i livet. Vi hjælper dig med at skabe tryghed og klarhed om din formue, så du kan fokusere på din virksomhed. 

PB-advisor-and-woman-small
Personlig rådgiver

Som kunde i Private Banking får du en personlig rådgiver, som har tid til at lære dig og dine ønsker og behov at kende. Med vores holistiske tilgang kan vi hjælpe dig med at få mest muligt ud af din formue nu og i fremtiden. 

PB-advisors-standing-up-small
Netværk af specialister
Al vores kompetence, ekspertviden og ressourcer kommer til udtryk i vores rådgivning. Som kunde i Private Banking står vores eksperter klar at rådgive dig. Vi kan arrangere et møde med Private Bankings egne specialister eller trække på kompetencer andre steder fra i banken.
PB-advisor-and-man-sitting-small
Få inspiration og nye forbindelser

Bliv inviteret til arrangementer med fokus på de temaer, der er vigtige for dig som virksomhedsejer. Her er der også god mulighed for at netværke, få inspiration og dele erfaringer og viden med andre. 

Vil du starte en ny virksomhed?

Vi hjælper dig med at åbne døre

Har du en forretningside, du ønsker at virkeliggøre? Måske har dine forældre, bedsteforældre eller oldeforældre tidligere med succes drevet en virksomhed, og nu vil du følge i deres fodspor, men med dine egne ideer. Eller måske har du lige solgt en virksomhed og ønsker nu at gå i gang med dit næste virksomhedsprojekt.

Uanset dit udgangspunkt, kan du drage fordel af vores erfaringer, netværk og ekspertise, når du starter - eller går med tanker om at starte ny virksomhed. Vi kan skabe kontakt til personer, som du måske gerne vil tale med, fx i vores erhvervsafdeling, eller måske med ligesindede potentielle partnere. Du kan også få hjælp fra vores specialister, så du kommer godt fra start.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Kontakt os

Kontakt Private Banking  

Ring 70 33 03 06

Hverdage 08:30-17:00