Gør din idé til en forretning

Andre har betrådt spændingens og tvivlens stier før dig på deres vej frem mod at starte en virksomhed. Vi har derfor lavet en guide, som vi håber vil hjælpe dig til at få startet din virksomhed på den bedst mulige måde.

En guide til hvordan du starter en virksomhed

Det er sagt, at drømme kan gå i opfyldelse, hvis vi har modet til at forfølge dem. Når det gælder det at starte egen virksomhed, skal dit mod dog suppleres med både hårdt arbejde og koncentreret tid, hvis en god drøm skal blive en god forretning. For nogle lykkes det aldrig, men for mange dedikerede entreprenører, materialiseres drømmen faktisk. Og det er deres dedikation og store arbejde, der har været inspirationen til denne guide. 

Du behøver ikke gå igennem hvert eneste side eller læse hvert et ord. For som navnet siger, så er der tale om en guide til, hvordan man starter en virksomhed, og hvordan du vælger at bruge den er op til dig. Men vi håber den vil hjælpe dig til at få startet din virksomhed på den bedst mulige måde.

Mød 5 nordiske virksomheder

Tænker alle iværksættere ens?

Før du dykker ned i den første del af guiden, så prøv at møde disse succesfulde entreprenører og startups, som vi har interviewet. En har en passion for e-sport, en beskæftiger sig med lead-generering, en er tøjdesigner, en gør det lettere at betale regninger og den sidste har kastet sin kærlighed på juice.

Mød iværksætterne her 

1. Sådan starter du egen virksomhed

Lær om fordele og ulemper ved forskellige virksomhedsformer, og hvordan det at starte egen virksomhed påvirker din privatøkonomi.

Læs mere

2. Gør dit forarbejde

Lær hvordan du laver en markedsanalyse, og hvordan andre iværksættere har gennemført deres markedsanalyse.

Læs mere

3. Planlægning af forretning og budget

Lær hvordan du laver din forretningsplan og budget og download de tilhørende templates.

Læs mere

4. Finansiering af virksomhed

Lær hvordan du pitcher din forretningside og om forskellige finansieringsmuligheder samt hvordan vi kan hjælpe dig med din virksomhed.

Læs mere

5. Afklaring af juridiske forhold

Lær om hvilke kontrakter du typisk støder på som iværksætter, og hvad en advokat ofte ser af juridiske udfordringer.

Læs mere

6. Få tingene til at ske

Lær hvordan du kan promovere din nystartede virksomhed og få tips til, hvordan du rekrutterer de rigtige mennesker.

Læs mere