Chat Åbner i nyt vindue Find os Åbner i nyt vindue

Klagebehandling

Vi er glade for at have dig som kunde og vil gerne give dig den bedst mulige service – derfor er din feedback vigtig for os. Din feedback kan hjælpe os med at forbedre vores services, udvikle vores produkter eller blot vide hvad vi gør godt i dag.

Klager

Det er vigtigt, at du er tilfreds med vores service og rådgivning. Lever vi ikke op til dine forventninger, vil vi gerne vide det. På den måde kan vi undersøge, om vi kan gøre noget anderledes.

Du har mulighed for at klage, hvis du er uenig i en af vores afgørelser eller utilfreds af andre årsager. Din klage bliver i første omgang behandlet der, hvor situationen er opstået. Det er op til dig, hvordan du vil klage:

Hvis du ønsker at klage, så kan du

Er du utilfreds med behandlingen af din klage? 

Så er du velkommen til at kontakte vores kundeservicechef, som er klageansvarlig for Nordea.

Du kan:

 • Sende din klage online
 • Eller sende et brev til:
  Nordea
  Reg. nr. 8390
  Grønjordsvej 10
  Postboks 850,
  0900 København C
  Att.: Kundeservicechefen

Skulle vi mod forventning ikke komme frem til en tilfredsstillende løsning, har du som privatkunde mulighed for at klage til Det Finansielle Ankenævn. Du kan udfylde et klageskema på www.fanke.dkÅbner i nyt vindue eller ringe til Sekretariatet på 35 43 63 33Åbner i nyt vindue.

Drejer din klage sig om varer eller tjenesteydelser, du har købt på nettet, kan du også klage via EU-Kommissionens online klageportal på ec.europa.eu/odrÅbner i nyt vindue. Det er særlig relevant, hvis du har bopæl i et andet EU-land. Du skal i den forbindelse bruge bankens e-mail adresse, som er klageansvarlig@nordea.dk.

Nordea Panel

Hvis du gerne vil være med til at påvirke udviklingen af Nordea, har du mulighed for at tilmelde dig et af Nordeas paneler, hvor du kan deltage i online undersøgelser.

Læs mere